Celebrity News

Peh na Veliki petak: Vesna Dedić se jedva sabrala, pa sve objavila javno

Peh Vesne Dedić na Veliki petak

Peh na Veliki petak: Vesna Dedić se jedva sabrala, pa sve objavila javno

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Spisateljica i voditeljka Vesna Dedić posvećeno radi na ispisivanju poslednjih redova svog romana "Boli pesme kraj", ipak, danas, 3. maja, misli su joj bile daleko od srećnog kraja kome teži. Umesto toga razmišljala je o tragediji koja je pre godinu dana zadesila Srbiju i odnela 9 mladih života. 

Ujedno, peh Vesne Dedić sa farbanjem jaja, ali i postom na Veliki petak, potpuno je poremetio njen tok misli. Svoje misli podelila je sa pratiocima na Instagramu:

Pročitajte: U moru glasina o raskidu sa zgodnim doktorom stigla potvrda - Vesna se konačno oglasila (FOTO)

- Svaki put mi uvale neku lošu farbu za jaja pa mi je čuvarkuća i ove i prošle godine Barbi roze. Nešto mi tako i lepo. Polepila sam na jaja i štras kao na haljini jedine sačuvane Lenkine Barbike. Čuvam i Kena. Pijace pune, miriše riba. Kupuju verujuće domaćice koje ne vole da im stan miriše na beli luk.

Ispred Muzeja Nikoli Tesli redovi turista. U restoranima se čuju strani jezici i glas kelnera koji na odličnom engleskom objašnjava šta je pljeskavica na kajmaku. Ispred Ribnikara desetak onih koji su došli da zapale sveću i polože buket, tri kamere i jedna devojka fotograf. 

Instagram

 

Nema ni gladiola onoliko koliko su prodavci cveća jutros izneli na ulice i pijace... Mislila sam da ću satima čekati u redu... Mislila sam da ću postiti na vodi na Veliki petak. Jutros uzela parče pržene tortilje od speltinog brašna i kafu, ali dok pišem dodala mleko u kafu...

Neka žena za stolom u uglu drži banku. Hvali se kako je otresita, kako se u nju zaljubljuju, kako takav talenat za posao koji radi nikad niko nije imao...

Evo da se i ja pohvalim... Čitateljke žele srećan kraj, pa se baš trudim da ispišem to što će neki nazvati lakim štivom - opisala je peh Vesna Dedić, ali i svoj ne tako običan dan.

Komentari (0)

Loading