Celebrity News

Isplivali detalji raskida sa košarkašem? Teodora Džehverović krila aferu sa sinom pevačice od dečka Nina

Raskid Teodore Džehverović i Nina Čelebića nedavno je postao tema broj jedan u domaćim medijima, a i dalje se spekuliše da li su se pevačica i košarkaš zaista razišli. Dok javnost veća i traži šta bi moglo da ukaže na njihov rastanak, prema pisanju jednog tabloida, Teodora je od Nina krila navodnu aferu sa sinom popularne pevačice.

Isplivali detalji raskida sa košarkašem? Teodora Džehverović krila aferu sa sinom pevačice od dečka Nina

Kako su domaći mediji pisali, a prenosi "Svet i Skandal" , Teodora Džehverović je od svog dečka Nina Čelebića sakrila detalj iz prošlosti, o kojem se dosta spekulisalo, Naime, prema pisanju pomenutog portala, Teodora je svojevremeno upolovila u vezu sa starijim sinom Lepe Brene, Stefanom Živojinovićem, koja nije potrajala i o kojoj nikada nije govorila.

Kako se dalje navodi i spekuliše, pevačica je to sakrila od svog sada već možda bivšeg dečka Nina, s obzirom na to da nije želela da se za ovu kratku avanturu sazna.

Pročitajte: Sada ljubi Teodoru Džehverović! Nino Čelebić pre pevačice bio u vezi sa OVOM poznatom damom umešanom u veliki skandal (FOTO)

Ristović Nikola

 

- Očito joj se mnogo dopao, pa nije okolišala i odmah ga je pozvala da izađu. U početku je to krila od svih, a onda je ispričala drugaricama. U tom periodu veza sa njenim dečkom bila je na pauzi pa ga Stefanu nije ni spominjala. Čim se priča proširila, to je zasmetalo Breninom sinu, koji ne voli da se eksponira. Naravno brzo je saznala sve i Brena, ali se kao i uvek pravila da ništa ne zna, s obzirom na to da Teodora nije jedina pevačica sa kojom je bio njen sin. Ta veza je pukla posle tri meseca. Brenin sin je otišao u Ameriku, a Teodora se posvetila karijeri - glasi deo svojevremene izjave anonimnog izvora za pomenuti medij.

Ipak, raskid Teodore Džehverović i Nina Čelebića, još uvek nije potvrđen, te je izvesno da su ovo samo nagađanja, ali je činjenica da je par razvdvojen sudeći po tome da je Nino optutovao u Brazil, a pevačica ostala u Beogradu.

 

Komentari (0)

Loading