Celebrity News

Olga Odanović SIJA u novoj ulozi BAKE: Svi čestitaju slavnoj glumici, najdivniji trenutak zabeležen kamerom

Olga Odanović kao baka odlično se snašla

Olga Odanović SIJA u novoj ulozi BAKE: Svi čestitaju slavnoj glumici, najdivniji trenutak zabeležen kamerom

Glumački par Olga Odanović i Dragan Petrović Pele važe za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni, a njihov brak nešto je čime se oni izuzetno ponose. Mirna luka su jedno drugome i najveća podrška oduvek bili, što je slučaj i danas, a iako se o njihovom privatnom životu ne zna svaki detalj, poznato je da su ponosni roditelji ćerke Lenke i sina Jakova. Da se sada Olga Odanović kao baka odlično snašla, vest je na koju niko nije ostao ravnodušan.

Naime, Olga iza sebe ima veliki broj zapaženih uloga kako na filmu, tako i na televiziji, a svojim humorom i neverovatnom harizmom mnogima je jedna od omiljenih glumica. Igrala je koleginicu Dragiše Popadića u "Boljem životu" i tom ulogom osvojila simpatije cele bivše Jugoslavije, gospođu Radu u ostvarenju "Kad porastem biću kengur", ali i mnoge druge role u popularnim filmovima i serijama koje su je učinile jednom od najvećih glumica u Srbiji. Uloga koja joj je donela veliku popularnosti jeste lik Zlatane, u TV seriji "Selo gori, a baba se češlja", dok je u humorističkoj seriji "Radio Mileva", pridobila srca mahom mlađih generacija.

Pročitajte: Uspešan političar i VELIKA FACA: Niste imali pojma da je baš ON sin Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Štark (@stark_poslastice)

 

Olga Odanović kao baka sada je ponovo pobrala mnoštvo simpatija, a reč je o jednoj reklami koju je popularna glumica snimila sa preslatkom Klarom, što je izazvalo veliku pažnju korisnika društvenih mreža.

Pročitajte: Prvi put sa mamom u javnosti! Ova lepotica je ćerka Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Štark (@stark_poslastice)

 

Simpatičan video brzinom svetlosti počeo je da se širi društvenim mrežama, a Olga Odanović kao baka još jednom je pokazala svojim šarmom i neprikosnovenim talentom zašto je toliko obožavana i poštovana od strane širokog auditorijuma.

 

Komentari (1)

Loading
Nela

00:14 30.11.2022

Bozeeee,ja ovu divnu ženu naprosto obozaaavaaaam!!! Mogla bih da je slušam i gledam ceo dan, preslatka je , predivna glumica, prelepo govori , gledala sam je u Šta sam tebi&ko sam sebi i oduševljena sam , mnogo je volim ,ali onako iskreno kao gledalac . Želim joj mnogo zdravlja , svu sreću u životu,radu,sa porodicom i da je što duže gledamo . Obozavateljka 🍀❤️🥰