Celebrity News

Tako je kako je: Snažna poruka Anje Mandić otkriva istinu o tome kakav je njen odnos s Mandinom decom iz prvog braka (FOTO)

Autor: | 02/01/2023

Deca Milorada Mandića Mande drže se zajedno jače nego ikad

Tako je kako je: Snažna poruka Anje Mandić otkriva istinu o tome kakav je njen odnos s Mandinom decom iz prvog braka (FOTO)

Deca Milorada Mandića Mande bila su upravo ono što je pokojni glumac za života smatrao svojim najvećim bogatstvom, a danas to nastavljaju da budu kao njegova najvrednija zaostavština. Da nas na tu činjenicu podseti, uvek je tu Mandina udovica Anastasija Anja Mandić koja je nedavno podsetila na zlata vredan trenutak kada je njena porodica u pitanju.

Instagram

 

Naime, Anja je na društvenim mrežama podelila objavu od pre tačno četiri godine, fotografiju na kojoj su okupljena sva deca Milorada Mandića Mande. Bez obzira na to što je od njih četvoro samo najmlađe dete ono koje je Manda dobio sa Anjom, poznata glumica uvek podseća na svu njegovu decu i ističe da je ostala u odličnim odnosima sa Mandinim naslednicima iz prvog braka sa suprugom Sonjom.

Pročitajte: Anastasija Mandić, supruga Milorada Mandića Mande poručuje: Melanholija ima rok trajanja!

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

Dok su Marko, Marija i Filip deca Milorada Mandića Mande iz njegovog prvog braka, najmlađeg sina Andriju dobio je sa Anastasijom, a naročito otkako je Manda preminuo ona vodi računa da sva braća i sestra ostanu na okupu i drže se zajedno. Budući da je Anjin sin sa Mandom ujedno i najmlađi, on je mezimče čitave porodice, a to se vidi i na fotografiji koju je glumica podelila. Ona bez odvajanja voli i prvo troje Mandine dece a sada ih je ponovo, uz sopstvenog sina, izdvojila kao njene ličnosti godine za nama.

Komentari (0)

Loading