Celebrity News

TRUDNA Slavica Ćukteraš objavom šokirala javnost: Nisam ni znala, posle komentara koleginice sam uradila test

Trudnoća Slavice Ćukteraš mnoge je zatekla

TRUDNA Slavica Ćukteraš objavom šokirala javnost: Nisam ni znala, posle komentara koleginice sam uradila test

Iako se njen brak sa Vladom Vranovim neslavno završio 2019. godine, pevačica Slavica Ćukteraš uvek će biti zahvalna na tom iskustvu jer je iz njega dobila ćerku Viktoriju tri godine ranije. Jedina trudnoća Slavice Ćukteraš sada se već čini davnom, ali pevačica je nedavno podsetila na nju prisetivši se kako je baš u tom periodu nastupala u nekada najgledanijem serijalu "Tvoje lice zvuči poznato".

Hellomagazin

 

Trudnoća Slavice Ćukteraš naterala je tada poznatu pevačicu da već na samom početku serijala odustane od daljeg takmičenja, a ona je nedavno ispričala kako nije ni znala da je u drugom stanju, dok je njena koleginica Ivana Peters, koja ju je tada pripremala za nastupe u pomentuom šou-programu, odmah znala šta se dešava, pa čak i pre same Slavice.

Pročitajte: BOLEST Slavice Ćukteraš se vratila i postala VIDLJIVA: Ovog puta moram brzo da reagujem

Instagram

 

- Sa Ivanom Peters sam delila bekstejdž. Satima smo tu sedele, dok sam ja kukala, kako mi sve smeta i maska smrdi, i da mi je muka, i da mi je želudac u nosu, i da ne znam što sam uopšte ovde, jer mi ništa ne odgovara, ne znajući da sam trudna. Jedino je Ivana to znala i bez teksta, zbog mog ponašanja - prisetila se pevačica kako je izgledala trudnoća Slavice Ćukteraš u svojoj najranijoj fazi.

Komentari (0)

Loading