Celebrity News

Otkriću vam čistu ekskluzivu: Jelena Karleuša iznenadila lepim vestima

Životna priča Jelene Karleuše nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Otkriću vam čistu ekskluzivu: Jelena Karleuša iznenadila lepim vestima

Instagram/karleusastar

Životna priča Jelene Karleuše nije svakidašnja. Još kao devojčica se razlikovala od drugih, a 1995. godine je snimila prvi album za "Diskos" pod nazivom "Ogledalce" koji je prodat u 100.000 primeraka. 

Pročitajte: Izlazak iz medijske ilegale - Karleušin muž godinama sa ovom prelepom plavušom (FOTO)

Nakon što je 15. juna 2013. godine održala koncert na Ušću pod nazivom "Viva la Diva", na kome je imala tehničkih i zdravstvenih problema, Jelena se povukla sa muzičke scene, a onda je posle 11 godina, u avgustu 2023, izdala albume "Alfa" i "Omega".

Neobičan koncept i simboli koji nose određene poruke izazvali su veliku pažnju i interesovanje.

Po svoj prilici životna priča Jelene Karleuše biće ekranizovana. Jelena je otkrila da je u pregovorima sa "Netflixom" da sebe glumi u filmu.

Instagram/karleusastar

 

 

- Otkriću vam ekskluzivu. U pregovorima sam da samu sebe glumim u filmu. Vrlo aktivno pričam o tome. Ja i jedan naš vrlo poznati glumac bismo dobili glavne uloge. Glumiću samu sebe - rekla je ona i istakla da za uspeh talenat nije dovoljan.

- Mnogi pevači koji su ispred mene po talentu pevaju u kafićima za male pare. Talenat nije dovoljan. Potrebna je harizma, magija, potrebno je ono nešto - bila je jasna Jelena.

Komentari (0)

Loading