Celebrity News

Goga Sekulić: Biti majka je dar od Boga

Goga Sekulić sina Vasilija Andreja rodila je u decembru 2018. godine

Goga Sekulić: Biti majka je dar od Boga

 

Za pevačicu Gogu Sekulić 11. decembar ostaće najvažniji dan u životu. Na taj dan, 2018. godine, rodila je sina koji je potpuno promenio život nje i njenog supruga Uroša Domanovića.

Pevačica je već u nekoliko navrata istakla da još ne planira drugo dete jer je sin centar njenog sveta, a sada je naglasila da sa suprugom na ovu temu ne razgovara.

– Svi možemo da mislimo ili nagađamo o majčinstvu dok se to ne dogodi. To se ne može opisati, mora se doživeti. To je nešto najlepše u životu – biti majka je dar od Boga! Vasilj Andrej liči i na Uroša i na mene, mada to se menja kako deca rastu, rekla je pevačica za portal 24sedam.rs 

 

 

– Neko kaže „isti tata”, a neko da liči na mamu, to jest na mene. To (drugo dete) se ne planira, a mi na tu temu ne razgovaramo. Sin nam je trenutno centar sveta – ispričala je Goga i dodala da je od početka godine usled pandemije koronavirusa imala tek nekoliko nastupa.

 

 

–  Imala sam samo nekoliko nastupa ove godine. Nedostaju mi razmena energije sa publikom, putovanja i akcija, ali samo vikendom, jer imam akciju sa sinom od jutra i uživam u tome –  rekla je Goga za pomenuti mediji i otkrila svoje planove za Novu godinu.

 

– Za Novu godinu imam nekoliko ponuda, ali gazde lokala su u strahu šta će biti, isto kao i mi. Možda samo jednu Novu godinu nisam radila do sada, ali nije ni moranje po svaku cenu. Volim da bude top mesto, da su ljudi veseli i da budemo svi srećni i zadovoljni - rekla je pevačica.

Komentari (0)

Loading