Celebrity News

Menadžerka pokojnog Tošeta posetila njegov grob: Ne nedostaje mi ni slava, ni putovanja, ni koncerti, već samo on

Autor: | 23/11/2017

Menadžerka pokojnog Tošeta posetila njegov grob: Ne nedostaje mi ni slava, ni putovanja, ni koncerti, već samo on

Pre mesec dana obeženo je 10 godina otkako je makedonski slavuj Toše Proeski smrtno stradao u stravičnoj nesreći. Njegova menadžerka, Ljiljana Petrović zbog velike boli i tuge sve ove godine nije posetila ni njegov grob.

Ali sudeći prema njenom Fejsbuk profilu, nedavno je to ipak učinila i priznala da i danas ne može da sluša njegovu muziku.

- Nikada više nijednu pesmu koju je otpevao nisam pustila. Ne mogu. Još uvek ne mogu da čujem njegov glas i sve to. Meni je omiljena njegova pesma 'Kad zamiriše trešnja', ali nisam je slušala deset godina - kaže Ljiljana Petrović, a donosi pulsonline.rs.

Njen život se nakon smrti pevača sasvim promenio.

- Bilo je potrebno mnogo hrabrosti da promenim život iz korena. Uvek je teško odreći se nečega u čemu ste bili dobri i krenete u nešto novo od nule. Pogotovo kada ste u stanju u kom sam bila ja, naravno da je teško. Priroda mi je u tom trenutku bila lek za dušu, tako da ja njoj dugujem mnogo - kaže Ljiljana, koja već deset godina uzgaja lavandu i od toga živi.

- Ovo nije skup posao, ali može se lepo zaraditi i lepo živeti i od njega. Daleko je to manje nego kada sam se bavila estradom i puno zarađivala, ali ovo mi prija - ističe Ljiljana.

Toše joj je, kaže, značio mnogo više nego muzika i njen posao, ali nakon njegove smrti nikada se nije pojavila na koncertima organizovanim u njegovu čast.

- Često me zovu bivše kolege, pevači i prijatelji kada je njegova godišnjica i kada se održava neki koncert u Tošetovu čast, ali nemam snage da odem. Još uvek mi to teško pada, kao da se juče dogodilo, i ne mogu to prevazići. Nedostaje mi samo on! Ne nedostaje mi ni slava, ni popularnost, ni putovanja, ni koncerti, već samo on - zaključuje Ljiljana Petrović.