Celebrity News

Težak period za tenisera: Emotivna poruka fanovima Endija Mareja

Težak period za tenisera: Emotivna poruka fanovima Endija Mareja

Teniser Endi Marej prolazi kroz težak period u svojoj karijeri. On će na neko vreme morati da se oprosti od reketa.

Naime, nesrećan sportista je objavio post na Instagramu uz fotografiju kada je bio dete i otkrio kako neće moći da igra u Šangaju i Pekingu, a najvjerojatnije će morati da preskočiti mečeve u Beču i Parizu zbog povrede kuka, koja ga muči već mesecima.

- Želim  da se izvinim svima koji su hteli da dođu da me gledaju. Hvala organizatorima koji me razumeju i podržavaju. U jako sam teškom razdoblju zbog povrede kuka i sastao sam se s brojnim specijalistima. Preporučili su mi da se priklonim konzervativnim metodama lečenja. Verujte, od US Opena sam učinio sve da se vratim na takmičenje.

Operacija je takođe opcija, ali šanse za uspešan oporavak nisu velike koliko bih želio - napisao je Marej i svima dao do znanja da još nije spreman za povratak, pa objasnio zbog čega je sa fanovima podelio baš ovu fotografiju.

Објава коју дели Andy Murray (@andymurray) дана 2. Јан 2018. у 1:23 PST

- Izabrao sam ovu fotografiju jer dete u meni samo želi da igra tenis i takimči se. Igra mi toliko nedostaje da bi dao sve da mogu da se vratim. Do pre nekoliko meseci nisam bio svestan koliko volim tenis. Svaki put kad se probudim iz sna nadam se da je moj kuk bolje i prilično me demorališe kad shvatim da nije onoliko dobro koliko treba da bih se vratio na teren.

Izvinite na ovom dugačkom postu, ali hteo sam da svi znate kako stvari stoje, a želim i skinuti taj teret sa sebe jer me stvarno boli iznutra - stoji u poruci obožavaocima.

Dok se oporavlja, Endiju će podršku i društvo da pravi trudna supruga Kim koja upravo čeka njihovo drugo dete.