Celebrity News

Džejmi Dornan priznaje: Moja supruga nije pogledala nijedan deo trilogije "Pedeset nijansi sive", niti će!

Autor: | 01/02/2018

Džejmi Dornan priznaje: Moja supruga nije pogledala nijedan deo trilogije "Pedeset nijansi sive", niti će!

Irski glumac Džejmi Dornan (35) priznao je da mu fanovi prilaze i citiraju delove iz filma ili knjige "Pedeset nijansi sive", ali i da njegova supruga ne želi ni da čuje o njegovim poslovnim poduhvatima, kakve su mu uloge, sa kim glumi....

Glumac je otkrio da njegova supruga, inače i koleginica Amelia Varner (35), ne želi čak ni da ga vidi u ulozi zavodljivog Kristijana Greja, a kamoli da pogleda film.

Amelija do sada nije pogledala nijedan nastavak filmske trilogije "Pedeset nijansi sive" uprkos tome što uskoro 14. februara izlazi poslednji deo.

- Ni film ni bilo kakve informacije o njemu moju suprugu ne zanimaju - rekao je Dornan i dodao da mu je zbog toga drago i da ne želi da njegova supruga plaća kartu kako bi videla te 'škakljive' scene seksa s koleginicom Dakotom Džonson (28).

Glumac tvrdi da se ne takmiči s likom Greja, jer mu privatno nije uopšte sličan.

- Mislim da me Amelija više voli nego što bi tog tipa, a i dobro je što nije videla koliko je on šarmantan - našalio se Dornan koji je od 2013. u braku s engleskom glumicom i imaju dve ćerke, navodi 24sata.hr.