Celebrity News

Ćerka Vila Smita i Džade Pinket šokirala priznanjem da se samopovređivala

Ćerka Vila Smita i Džade Pinket šokirala priznanjem da se samopovređivala

Vilou Smit u emisiji "Priče za crvenim stolom" otkrila da joj nije uvek prijala slava roditelja, Vila Smita i Džade Pinket Smit.

Iako je imala lepo odrastanje uz svoje uspešne i bogate roditelje, mlada Vilou imala je mnogo problema pri ulasku u pubertet, a da to niko nije primećivao.

Mlada pevačica Vilou Smit je u emisiji koja se emituje na Facebooku, a u kojoj njena majka, baka i ona razgovaraju o intimnim stvarima, otkrila da je ranijih godina umela da se samopovređuje.

Njena majka Džada je odmah skočila s pitanjima "Šta? Gde su povrede? Ništa nisam primetila!".

Vilou kojoj je sada 17, kaže da su problemi počeli pre pet godina, nakon izlaska pesme "Whip My Hair".

- Tada sam prestala da idem na časove pevanja i našla sam se u nekakvoj sivoj zoni... Pitala sam se ko sam, koja je moja suština i da li postoji još nešto čime bih mogla da se bavim.

Nakon promocije i turneje, menadžment je želeo da Vilou završi album, ali njoj nije bilo do toga.

 - Posle svega, želela sam odmor i slušala mi se samo mračna muzika. Bilo je nekako ludo, kao da me usisala crna rupa i tada sam počela da se sečem po rukama.

Ona je ovu zastrašujuću tajnu otkrila samo drugarici koja joj je pomogla da problem prevaziđe.

- Shvatila sam da to što radim nije normalno. Osećala sam veliku emotivnu bol, a fizički se to nije reflektovalo. To što sam se sekla, činilo me stvarnom u mom umu, nisam bila poput duha.