Celebrity News

Da li biste imali HRABROSTI za OVO: Vil Smit OVAKO proslavio 50. rođendan (video)

Da li biste imali HRABROSTI za OVO: Vil Smit OVAKO proslavio 50. rođendan (video)

Holivudski glumac Vil Smit odlučio je da na neobičan i pomalo zastrašujući način proslavi svoj jubilarni, 50. rođendan. On je, naime, skočio bandžijem iz helikoptera iznad Velikog kanjona Kolorada u Americi. Njegova vratolomija, ipak, nije bila samo zbog adrenalinske "groznice".

Glumac, kojeg je proslavila uloga u TV sitkomu „Princ sa Bel Era“ (The Fresh Prince Of Bel-Air), uživo je prenosio ovu vratolomiju na svom kanalu na Jutjubu.

Fanovi su mogli da vide da je Vil veoma nervozan dok je helikopter leteo iznad Velikog kanjona Kolorada.

- O, Bože, ovo je prelepo, prelepo - rekao je Vil i poslao poljubac svima koji su ga u tom trenutku pratili uživo, prenosi Telegraph.co.uk.

- Ovo je nešto najlepše što sam u životu video - poručio je glumac.

Nakon što je sleteo, Vil je rekao da je iskustvo bilo neverovatno i divno.

Glumac, koji je igrao u filmovima "Ali", "Potraga za srećom" (The Pursuit Of Happyness), "Henkok" (Hancock) i "Ja sam legenda" (I am legend), tokom prenosa uživo govorio je i o budućim planovima.

- Želim da budem od pomoći čovečanstvu - rekao je Vil i fanovima otkrio čega se najviše plaši – miševa.

Vil je pokrenuo svoj kanal na Jutjubu u decembru prošle godine i od tada je stekao više od 2,5 miliona pratilaca i ima više od 60 miliona pregleda.

Iz bandžija je skočio kako bi podigao svest ljudi o fondaciji "Globalni građanin" koja deci koja žive u sredinama koje su zahvaćene konfliktima i sukobima, daje mogućnost na obrazovanje.