Celebrity News

Tarik i Lejla sinu proslavili 11. rođendan, a evo zbog čega su ONI NAJSKLADNIJI PAR JAVNE SCENE

Tarik i Lejla sinu proslavili 11. rođendan, a evo zbog čega su ONI NAJSKLADNIJI PAR JAVNE SCENE
Nižu se slavlja u domu glumca i omiljenog voditelja kvizova te njegove supruge, bivše Miss Hrvatske. Nakon što su 31. decembra proslavili desetu godišnjicu braka proteklog vikenda sin Lejle i Tarika Filipovića na torti je oduvao jedanaest svećica. 

- Srećan 11. rođendan mojoj ljubavi. Arman, tatino... Rečima neizrecivo - poručio je Tarik. Dodao je kako je dečak 'tatin klon'. Brojni obožavatelji i pratioci bračnog para pridružili su se rođendanskim čestitkama koje su pristizale iz čitavog sveta.

Bračni par Tarik i Lejla Filipović oduvek je važio za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

https://www.instagram.com/p/BtacnGvHh08/

Tokom svečanog bala koji je sinoć upriličen u prostorijama Varaždinske županije u Hrvatskoj, poznati par privukao je pažnju kako medija tako i prisutnih, a svi su bili složni u jednom, supruga poznatog glumca izgledala je očaravajuće. Prelepa haljina i Lejlin prepoznatljivi osmeh bili su glavna tema večeri.

No, pre što nego je pronašla sreću pored Tarika, bivša misica prošla je kroz veoma buran životni period.

Nakon što je bivšeg supruga uhvatila u prevari, Lejla je odmah podnela zahtev za razvod braka. Nedugo nakon što je ostala sama, Lejla je na jednom prijemu upoznala Tarika, a ubrzo su započeli vezu. Kako je jednom prilikom izjavila, Tarik je nešto najljepše što joj se dogodilo u životu, dok je dolazak na svet njihovog sina, upotpunio idiličnu porodičnu atmosferu.

https://www.instagram.com/p/BmF5x5mldcI/