Celebrity News

VENČANJE JOJ JE OSTALO U LOŠEM SEĆANJU: Sindi PRIZNALA DA JE UDAJA BILA VELIKA GREŠKA!

VENČANJE JOJ JE OSTALO U LOŠEM SEĆANJU: Sindi PRIZNALA DA JE UDAJA BILA VELIKA GREŠKA!

Na gala događaj, sajam venčanica, na kom su prisustvovale mnoge javne ličnosti, od voditeljki, preko pevačica do manekni i fotomodela, uputila se i ekipa portala Pink.rs, kako bi proverila kako su se dame sa estrade snašle u belim haljinama.

Među svim poznatim damama, pažnju svojom elegantnom venčanicom privukla je pevačica i bivša modelsica, Ivana Stamenković Sindi. Za Pink.rs portal Sindi je otkrila da ovo nije prvi put da se našla u venčanici, budući da iza sebe ima jedan brak, ali i da se više puta rado odazvala sličnim manifestacijama.

 

- Ja sam radila dosta revija sa venčanicama, tako da sam se dosta puta oblačila u njih, bavila sam se i modelingom. Kad nije taj pravi dan, onda je jako zanimljivo - započela je razgovor pevačica.

Na pitanje da ispriča kako je ona zamišljala idealno venčanje, Ivana se osvrnula na njeno prvo izgovoreno sudbonosno ,,Da".

- Nemam pojma, ja sam na svom venčanju bila jako nervozna, nisam uopšte uživala u tom danu! Sa svima živima morate da se ljubite, mene to strašno nervira, puno rodbine, trebalo je to da bude za uži krug ljudi, da se dobro provedu mladenci, a ne da imaju toliko frustraciju - ispričala je Sindi.

Kako je sama izabrala svedenu i elegantnu venčanicu, Stamenkovićeva dala je savet devojkama za idealnu venčanicu.

- Ja kad sam birala ovu venačanicu, rekla sam da hoću jednostavno haljinu, bez čipki, šljokice i cirkona - izjavila je Ivana.

Njen prvi brak se nije završio srećno, a o teškom razvodu i danas bruje mediji. Za kraj ovog viđenja, Sindi je dala zanimljiv savet za devojke, kako da pronađu idealnog partnera.

- Ja nemam savet, jer sam ja baš pogrešila, nije bio pravi partner, pa sam se razvela, tako da nisam kompetentna za te stvari - završila je Ivana.