Celebrity News

Supruga Vila Smita Džada Pinket priznala: Dilovala sam drogu u mladosti

Supruga Vila Smita Džada Pinket priznala: Dilovala sam drogu u mladosti

Supruga i koleginica glumca Vila Smita Džada Pinket Smit bila je gost u radijskoj emisiji Sway In The Morning u kojoj je između ostalog pričala o svojoj prošlosti.

Naime, glumica nije imala problem da prizna kako je nekada dilovala drogu.

Džada se prisetila svoje vezi sa legendarnim reperom Tupakom i otkrila kako su se upoznali dok se ona bavila dilovanjem droge.

- Nikada nisam ispričala celu priču. Jedna od stvari koje niko do sada nije znao jeste da sam se ja bavila dilovanjem droge kada sam upoznala Tupaka. 

A post shared by Aneisha W. (@aneishawrites) on Jul 19, 2017 at 1:19am PDT

- Onda se nešto veoma loše desilo i rešila sam da izađem iz tog sveta. Tada je on ušao u njega - ispričala je glumica i otkrila kako je njena i Tupakova veza bila zasnivana na preživljavanju.

- Kada imate nekog da vam čuva leđa i bude tu za vas kada se osećate kao niko i ništa, to je sve na svetu  - ispričala je Džada kako je to upravo ono što su oni radili jedno za drugo.

- Neću ulaziti u detalje jer nameravam da napišem knjigu o tome - dodala je glumica.

Inače, Džejdino prijateljstvo sa Tupakom postalo je glavna tema javnosti nakon izlaska novog biografskog filma All Eyez On Me o reperu, za koji Džada kaže da nije dobro prikazao njihovu priču.

Tupak je upucan 1996. godine u Las Vegasu, a preminuo je samo šest dana kasnije u 25. godini, godinu dana nakon što se glumica udala za sadašnjeg muža Vila Smita.

Tupakov ubica nikada nije pronađen.

A post shared by Am/Sl (@star_news_____) on Jul 19, 2017 at 4:18am PDT