da li znate

Neostvarena želja mu je da snimi CD, a kao pevač prvi put se javno predstavio na Budvanskom festivalu 2006. godine sa numerom Ljubavna pesma, u triju sa Mimom Karadžićem i pevačicom Aleksandrom Perović

Andrija Milošević
iz kategorije

Vila Hajdi Klum vredna 13 i po miliona dolara (FOTO)

Vila koju su Hajdi Klum i njen bivši suprug Sil kupilu 2010. godine vredi 13 i po miliona dolara, a prostire se na 1200 kvadratnih
Saznaj više

Pogledajte luksuznu vilu Kim Kardašijan i Kanije Vesta (FOTO)

Vila koja se prostire na preko tri hiljade metara kvadratnih vredi oko 10 miliona dolara. Uređena je u toskanskom mediteranskom stilu sadrži pet spavaćih soba,
Saznaj više

Zavirite u luksuzni apartman Opre Vinfri

Dupleks Opre Vinfri koji se nalazi u Čikagu vredi čitavih 5.6 miliona dolara. Stan pripada zgradi koju je projektovao proslavljeni arhitekta Bendžamin Maršal, a sastoji
Saznaj više

Eva Mendez: Luksuzni dom prošle ljubavi na prodaju

Glumica je pre nekoliko meseci odlučila da stavi tačku na prošlost, pa je i tako luksuznu vilu u kojoj je živela sa bivšim partnerom Džordžom
Saznaj više

Dr. Dre uživa u luksuznom imanju od četrdeset miliona dolara

Nakon što je pristao da proda Beat electronic i Beat Music američkoj računarskoj kompaniji Apple za 3 milijarde, poznati reper je odlučio da se počasti
Saznaj više

Zavirite u superluksuzni dom Selene Gomez u Kaliforniji

Američka pevačica i glumica Selena Gomez, iako tek ima 21 godinu, poseduje nekoliko luksuznih nekretnina u sunčanoj Kaliforniji, a sada je jednu od njih odlučila
Saznaj više
Naslovna | Domovi poznatih | Miloš Bojanić: Zamak u kojem caruje mir

Miloš Bojanić: Zamak u kojem caruje mir

Nema tagova za ovaj članak
Branka i Miloš Bojanić
Branka i Miloš Bojanić

Pobednik rijaliti šou-programa Farma, Miloš Bojanić, sazidao je za sebe i svoju suprugu Branku novu kuću na obroncima Fruške Gore, mestu na kojem je vazduh uvek čist i gde ga svakodnevno budi cvrkut ptica

Na obroncima Fruške Gore, nedaleko od Sremske Kamenice, sa mesta gde se pruža prekrasan pogled na nepregledne pašnjake, smešten je dom pevača Miloša Bojanića, pobednika druge sezone rijaliti šou-programa Farma i njegove supruge Branke. Velelepnu vilu od sto osamdeset kvadrata čini pet velikih prostorija koje su Miloš i njegova lepša polovina uredili prateći samo sopstveni ukus, tako da im novi dom u potpunosti garantuje izolaciju od gradske vreve.

- Sve do pre tri meseca stanovali smo u kući koja je samo dvesta metara udaljena od našeg novog doma. Kada smo je prodali, odlučili smo da ostanemo ovde na Tatarovom brdu u istoj ulici jer je ovde vazduh najsvežiji, a cvrkut ptica najjače se čuje. Ne smeta nam što smo dalje od grada jer automobilom za samo osam minuta stižemo do centra Novog Sada - objašnjava Miloš.

Supružnici su se u ovu kuću uselili prošlog Uskrsa, tako da njeno opremanje još nisu potpuno završili. Pošto nije želeo da sve poslove prepusti majstorima, Miloš je pojedine delove kuće sređivao sam i to mu je predstavljalo pravo zadovoljstvo.

- Bordo parket kojim je prekriven ceo pod u našem domu, a koji smo uvezli iz Kine, postavio sam sam sa svojih deset prstiju. Želeo sam da dam svoj doprinos gradnji kuće i uživao sam u tome - ističe pevač koji je učestvovao u grubim radovima na kući, a njegova tridesetpetogodišnja supruga bila je zadužena za odabir nameštaja.

- Pošto sam po profesiji kuvarica bilo mi je stalo da se kuhinja opremi po mojoj želji, majstor je sve pravio po mojim nacrtima tako da su mi potrebne stvari nadohvat ruke. Baš u toj prostoriji provodim i najviše vremena - kaže crnokosa dama.

Dok Branka najviše vremena provodi spremajući razne kulinarske specijalitete, Miloš obožava da se opušta u kućnom bazenu i sauni, a potom uživa u dnevnoj sobi.

- Najviše volim da sedim ušuškan u polukružnoj kožnoj garnituri koja je pravljena baš za nas jer u prodaji nismo mogli da pronađemo onu koja bi nam po dimenzijama potpuno odgovarala, a nastala je od posebne kože koja je kvalitetna i meka. Namerno smo želeli da bazen bude sazidan unutar kuće jer uskoro krećemo na Crnogorsko primorje gde u Baošićima boravimo po celo leto - kaže čuveni Farmer.

Iako zidovi još nisu ukrašeni umetninama, Miloš je u dnevnoj sobi već odredio mesto na kojem će biti okačen portret njegove pokojne majke koju je voleo najviše na svetu.

- Još nismo stigli da okačimo slike, ali sam isplanirao da u dnevnoj sobi bude portret moje majke koja sedi za šporetom na kojem je plava šerpa. To je prizor koji pamtim - ističe Miloš.

 

 

 

 


Pored velike sofe, i ostali nameštaj je pravljen po narudžbini. I bračni krevet u spavaćoj sobi osmislili su supružnici, a prilikom uređenja intimnih prostorija bilo im je veoma važno da i kupatilo bude sređeno tako da im pruža potpuni užitak.

- Krevet ima specijalan ortopedski dušek na kome se spava kao na oblaku. Posebnu pažnju posvetili smo uređivanju kupatila u koja se ulazi iz spavaćih soba. Oba su opremljena velikim tuš kabinama sa saunama, turskim kupatilom i masažerima - kaže Branka, dok je Miloš bio zadužen za uređenje dvorišta.

- Veliki sam esteta pa sam želeo da moja kuća izgleda lepo. Kupole na kući urađene su tako da se kuća razlikuje od ostalih u okruženju, a kamena fasada bila je moja ideja. Za nju sam sam lomio kamenje. Uskoro ćemo dvorište ukrasiti velikom fontanom iz koje će izvirati reka koja će proticati kroz dvorište i potom će se slivati u malo veštačko jezero - ističe pevač.

Prostorija u kojoj je bazen najveća je u kući, a sa njenih prozora prostire se pogled na pašnjake.

- Prošlu kuću smo prodali jer nije bilo mesta da se u njoj napravi bazen, a ja sam to želeo po svaku cenu. Uvezli smo ga iz Kine i tek sam sada zadovoljan - otkriva Miloš.

Iako ima mnogobrojnu porodicu njegovi sinovi koji ne žive u Srbiji još nisu imali prilike da vide ovu izuzetnu kuću napravljenu za uživanje. Miloš s nestrpljenjem iščekuje dan kada će i njegovi naslednici uživati u plodovima očevog rada.

- Jedan sin mi je u Americi, a drugi u Kanadi i još nam nisu bili u gostima. Jedva čekam da dođu i vide šta sam napravio za njih jer sve što radim u životu, radim isključivo da njima bude što komfornije - završava Miloš.

Aleksandra Dimitrijević

Tekst je objavljen u 251. broju magazina Story, 13. jula 2010. godine.

Oceni članak

2.16
komentari
Mirjana 13 Dec 2012
Seljačina,kao i kuća sve seljoberski!
zgrozena 24 Jul 2012
aaaaaaaaa koja je ovo seljana!!!!!
ne zna se da li je zesci dnevni boravak ili ove karirane stolice na ovom belom tepihu :-X
danijela krecul 18 Jun 2012
kuca je strava lepsu nisam videla ekstra je najlepsa vam je spavaca soba i obaveznno bazen pa sve ostalo...
rada 11 Jun 2012
image
Kuca u skladu sa vlasnikom. Moja,bi bila drugacija.
ghost 09 Maj 2012
suzan, kuca je takva kakva je..nit smrdi nit' mirise..ali kladim se da se ti ne bi bunila da imas i takvu..no,razlog zasto sam uopste odlucila da nesto napisem jeste odgovor na tvoj komentar " sta moze konobarica sa sela " da uradi drugo.."? cekaj, da je advokat iz Knez Mihajlove, onda bi to bilo sa ukusom , sta? ti ili si iz vece rupcage nego ona ili si umisljena Dorcolka...U svakom slucaju komentar ti je toliko primitivan da boli.
natasa-tasa 10 Feb 2012
Svaka cast Milosu i Branki kuca je prelijepa kao i sav prostor u njoj,a samo zlobni i zavidni ljudi mogu da pisu ovakve komentare zato sto nemogu da imaju nesto ovako prelijepo.
mleko 15 Sep 2010
a mebel narucili iz kine ceo kontinjer za 500evra...uzas
ISKRENA 30 Avg 2010
KUĆA JE SPOLJA SUPER UNUTRA IMA TOLIKO PROPUSTA ALI O UKUSIMA SE NERASPRAVLJA....ALI KAD VEĆ IMAJU TOLIKE PARE PA IMA DIZAJNERA PLATI PA UŽIVAJ...
Milica 22 Avg 2010
Da je romska kuca, pa da kaze covek...al ovako...vidi se da mu je bilo najvaznije da se ,,potrosi", a da li je to sve lepo ukomponovano u jedan savrsen prostorni sklad, izgleda da mu nije bilo bitno :) pozz
ina 07 Avg 2010
RUKU NA SRCE,KUĆA JE STVARNO LEPA NEMA ŠTA, KVALITETNO OPREMITA... ALI KOLIKO HVALE OD MILOŠA... BAŠ I NIJE NEŠTO ŠTO BI ODUZIMALO DAH.
1 2 3 next ukupno: 26 | prikazano: 1 - 10
ostavi komentar
novosti
image

Pravo na sud: Jelena Karleuša tužila Dijanu Janković

Svet poznatih
PR služba poznate pevačice iznela je saopštenje u kojem se ističe da je zvanično pokrenut sudski postupak i protiv Dijane Janković
Saznaj više
image

Kako Novak zabavlja društvo: Crne kose na Đokovićev način (VIDEO)

Svet poznatih
Znamo da naš najbolji teniser obožava i da se provodi i uživa, a ovom prilikom odlučio je da zabavi svoje društvo interpretacijom pesme Crne kose.
Saznaj više
image

Hurem: Tri generacije Uzerli žena (FOTO)

Svet poznatih
Lepa tridesetjednogodišnja glumica, Merjem Uzerli, proslavljena ulogom sulejmanove Hurem, na Instagram profilu obožavaocima se pohvalila koliko uživa u odmoru sa svojom ćerkom Larom.
Saznaj više
u slici
Zveri
Nebojša Glogovac, foto: Promo
Hulahoop
Saša Kovačeić, foto: Salkal photos
Alesandra Ambrosio, foto: Profimedia
Lejdi Gaga, Jelena Karleuša, foto: balkanist.com
galerije
Sanja Marinković: Moja krađa nije bila greh
Sanja Marinković: Moja krađa nije bila greh
Dok navodi ko je gazda u njenoj kući, voditeljka Sanja Marinković opisuje kada je...
Željko Joksimović: Najlepši je osećaj kad držim Kostu u rukama
Željko Joksimović: Najlepši je osećaj kad držim Kostu u rukama
Naš popularni pevač otkriva kako se snalazi u ulozi roditelja, da li je upoznat sa...
Boško Janković: Dobro se slažemo jer smo različiti
Boško Janković: Dobro se slažemo jer smo različiti
Poznati fudbaler govori o tome šta je ključ skladnog funkcionisanja njegove porodice...

Pratite nas

Facebook Twitter