Dnevni horoskop za 20.04.2014

Ovan (21.03. - 20.04.)

Danas se bezazlene rasprave mogu pretvoriti u oštre svaðe. Ne upuštajte se u polemike sa bliskim članovima porodice ili poslovnim saradnicima. Tenzija koju ste osećali prethodnih dana, lagano prolazi. Kontrolišite srčani pritisak.

Bik (21.04. - 21.05.)

Danas ste preosetljivi, a Vaša hipersenzibilnost može da rezultira tokom pre podneva periodima melanholije i depresivnosti, zbog osećanja da živite u svetu punom nepravdi. Vitalna energija je podložna većim kolebanjima.

Blizanci (22.05. - 21.06.)

Problemi sa partnerom danas mogu biti uzrokovani neracionalnim trošenjem novca u poslepodnevnim satima od strane partnera. Zbog burnih emocionalnih reakcija čini se da Vam danas ništa ne ide lako. Budite obazrivi u saobraćaju.

Rak (22.06. - 22.07.)

Zabrinutost za dete u prepodnevnim satima, može se tokom dana razviti u pravu paranoju. U kasnim večernjim satima, dobićete odlične vesti, pa ćete zajedno sa svim članovima porodice planirati kraći odlazak na put.

Lav (23.07. - 22.08.)

Danas zračite naročitim šarmom. Svaki Vaš potez ima za cilj da privuče pažnju drugih ili voljene osobe. Ponovo ste u centru pažnje. Ne dozvolite da Vam prolazno neraspoloženje u večernjim satima pokvari uspešan dan.

Devica (23.08. - 22.09.)

Vaše verbalne sposobnosti danas mogu da ostave snažan utisak na okolinu. Željni ste novih informacija i novih kontakta. Kao da Vam je dosadašnje okruženje postalo suvišno. Moguće su promene u partnerskim odnosima na poslovnom planu.

Vaga (23.09. - 22.10.)

Period konflikta sa voljenom osobom je od danas daleko iza Vas. Ponovo ste strpljivi, taktični i spremni za svaki vid kompromisa. Ipak, svoja osećanja još uvek izražavate sa izvesnom zadrškom.

Škorpija (23.10. - 21.11.)

Danas intenzivno maštate o egzotičnim putovanjima. Finansijska situacija se stabilizovala i porodični odnosi se polako harmonizuju. Planirate preureðenje doma. Pozabavite se trenutnim zdravstvenim tegobama, mogući su problemi sa probavom.

Strelac (22.11. - 21.12.)

Danas komunicirate spontano i najsrećniji ste kada možete da podeli svoje mišljenje sa drugima. Na radnom mestu ste u centru pažnje i diktirate tempo rada. U emotivnoj vezi tokom prepodneva vladaju ekstremi.

Jarac (22.12. - 20.01.)

Danas ste spremni na ustupke i prilagoðavanja. Uspešnost poslovnih veza, u velikoj će meri zavisiti od Vašeg raspoloženja. Pored ogromne radne energije, danas ćete posedovati i konstruktivnost koja će usloviti povoljan ishod poslovnih nastojanja.

Vodolija (21.01. - 19.02.)

Mlađe osobe rođene u znaku Vodolije, danas imaju teškoće da privuku pažnju starijeg partnera. Kada se to jednom desi ostaju u njemu, bez obzira na sve.

Ribe (20.02. - 20.03.)

Već dugo možete tragati za potpunim ostvarenjem svoje ljubavi, ali ono što tražite teško možete pronaći u jednoj osobi. Baš danas ljubav se može javiti kao emocija prema idealizovanoj osobi. Budite obazrivi, velika senzibilnost lako može dovesti do povrede osećanja.

novosti
image

Novak Đoković: Hristos Vaskrese prijatelji!

Svet poznatih
Naš proslavljeni teniser čestitao je praznik svojim fanovima
Saznaj više
image

Svet se oprostio od Gabrijela Garsije Markeza

Svet poznatih
Jedan od najvećih velikana svetske književnosti preminuo je u osamdesetsedmoj godini iza sebe ostavljajući dela koja će živeti još dugo vremena nakon njegove smrti
Saznaj više
image

Maja Nikolić i Silvija Slamnig: Opasnice uvode red!

TV
Utorkom, u 21:50h, na televiziji Happy, u emisiji Opasnice, ovaj dvojac,gledaocima priređuje pravi spektakl i dokazuje da, dve, sračunate i dovitljive žene, iz svakog sagovornika
Saznaj više

Pratite nas

Facebook Twitter