Dnevni horoskop za 28.07.2014

Ovan (21.03. - 20.04.)

POSAO: danas ste zadovoljni finansijama i pokušavate da sprovedete u delo fenomenalnu ideju vezanu za posao. Saradnici vam unose nemir, ali vi na njih ne obraćate pažnju. LJUBAV: puni poleta i enuzijazma, danas ćete pokušati da pokažete svoju naklonost osobi koja vam se već neko vreme dopada. ZDRAVLJE: odlično zdravlje.

Bik (21.04. - 21.05.)

POSAO: konačno ste se rešili problema i danas mirnije učestvujete u svakodnevnim poslovnim aktivnostima. Poslovna ponuda od prijatelja, danas bi trebala biti iskorišćena. LJUBAV: nije se partner mnogo promenio, vi se menjate, nabolje. Vraća vam se optimizam a sa njim i opušteniji prilaz osobi koju volite. ZDRAVLJE: prolazna prehlada.

Blizanci (22.05. - 21.06.)

POSAO: nadređeni danas menjaju odnos prema vama. Na vašu sreću, i finansijska situacija se stabilizuje, te ukoliko ste imali nekakve dugove iz prethodnog perioda, sada je vreme da ih polako rešavate. LJUBAV: partner je promenio emotivni pristup prema vama, i sada se “lakše diše”. Ipak, učestali sukobi u kući ili sa roditeljima vam još uvek ne daju mira. ZDRAVLJE: hipotenzija

Rak (22.06. - 22.07.)

POSAO: danas ćete dati sve od sebe da zadržite optimizam. Kao da se lagano završava težak period u vašem životu. Možda ćete biti u situaciji da trošite teško zarađenu ušteđevinu. LJUBAV: dramatizujete bez većeg razloga emotivni život. Stvari i nisu toliko strašne kako to izgleda, samo na prvi pogled. Opustite se. ZDRAVLJE: mučnina.

Lav (23.07. - 22.08.)

POSAO: puni ste radnog elana iako konkretnih povoda za to i nema. Kreativni ste i sigurni u uspeh, bez obzira na sve, pa samim tim i privlačite dobre poslovne promene. Neko vam je povredio ego. LJUBAV: trenutna veza ili odnos se bliži kraju i vas to mnogo i ne pogađa. Usamljeni pripadnici ovog znaka, danas mogu pokazati naročito interesovanje za osobu koju sreću na poslu. ZDRAVLJE: bol u ledjima.

Devica (23.08. - 22.09.)

POSAO: koliko god bilo teško trenutno na poslu, kakve god zahteve postavljaju nadređeni, vi ipak svoj posao dovodite do savršenstva. Izbegavate sukob sa saradnikom i pokušavate da harmonizujete odnose. LJUBAV: ljubavni život vam je danas u drugom planu. Ukoliko ste u braku, velika emotivna razmena je moguća sa decom. ZDRAVLJE: loša probava.

Vaga (23.09. - 22.10.)

POSAO: za trenutak sve vaše poslovne aktivnosti izgledaju tako savršeno lake. Uživate na poslu i osećate da se tenzija lagano spušta. Manji finansijski prilivi vas čekaju krajem dana. LJUBAV: otuđili ste se od partnera i nekako se osećate usamljeno. Isčekujete glas koji bi vam stvarno promenio dan. ZDRAVLJE: sitne povrede usled nepažnje.

Škorpija (23.10. - 21.11.)

POSAO: vi baš i niste od onih koji će uraditi bilo šta da skrenu pažnju nadređenih. Radite “iz senke” i nema vam ravnih. Ali vam smetaju kolege koje pokušavaju da nametnu svoj pristup radu, time što će ugrožavati druge. LJUBAV: osećate das u mnogi zainteresovani za vas danas. Iskoristite trenutak, i nemojte da samujete. ZDRAVLJE: urinarne infekcije.

Strelac (22.11. - 21.12.)

POSAO: vaš optimizam je urodio plodom. Situacija na radnom mestu se odvija u vašu korist. Manja finansijska stimulacija će vam danas dobro doći. LJUBAV: dve osobe si zainteresovane za vas. Danas bi mogao da bude pravi dan za odluku. ZDRAVLJE: prolazni umor i emotivna osetljivost.

Jarac (22.12. - 20.01.)

POSAO: u “pet do dvanaest” ste ostvarili poslovni uspeh. Koliko god da je prethodni period bio težak, današnji dan može biti presudno dobar za promene koje dolaze. LJUBAV: zaboravili ste na svoj privatni život. Ne bi bilo loše da se malo otvorite ka osobi koja je već duže vreme u vašoj blizini. ZDRALJE: bolovi u kičmi.

Vodolija (21.01. - 19.02.)

POSAO: bilo da ste poslovno aktivni ili ne, najveća aktivnost je usmerena na kuću. Danas stiže i prijatelj koji vam zaista može pomoći oko posla. LJUBAV: neko iz kruga prijatelja pokušava da vam skrene pažnju na sebe. Okrenite se i pogledajte iza leđa. ZDRAVLJE: napetost.

Ribe (20.02. - 20.03.)

POSAO: sve poslovne aktivnosti koje danas imate, trudite se da završite u prepodnevnim satima. Tokom podneva i u večernjim satima, koncentracija će padate, a misli mogu da “lete” sa teme na temu. LJUBAV: promenljivog ste raspoloženja i partner ne zna kako sa vama danas. ZDRAVLJE: umor.

novosti
image

Teško podnela razvod: Snežana Dakić hospitalizovana u Sen Tropeu

Svet poznatih
Iako se nalazi na jednom od najlepših mesta u Evropi, poznata voditeljka teško se suočava sa činjenicom da je njenom braku došao kraj
Saznaj više
image

Nives je napravila vrelu atmosferu, pa je morala da skine odeću (VIDEO)

Svet poznatih
Poznatoj Hrvatici bilo je vruće, pa je rešila da skine odeću tokom nastupa
Saznaj više
image

Pomirenje na pomolu: Sindi se provodila sa bivšim do zore

Svet poznatih
Bivša modesica u klubu je dočekala jutro sa Urošem Ćertićem i Nevenom Adžemović
Saznaj više

Pratite nas

Facebook Twitter