da li znate

Nesuđeni medicinski tehničar  nikada ne izlazi na scenu bez originalne odeće i obavezne šminke

Milan Stanković
iz kategorije

Ekskluzivni intervju – Jovana Joksimović: Presrećna sam, sin mi je promenio život

Prelepa voditeljka Jovana Joksimović desetog aprila na svet je donela dečaka Kostu koga su ona i njen suprug, pop zvezda Željko Joksimović, žarko želeli. U
Saznaj više

Aleksandar Timofejev: Studio B je kao dobar drugar

Proslavljajući 44 godine postojanja medijske kuće koja je simbol Beograda, njen direktor i glavni i odgovorni urednik, Aleksandar Timofejev, ističe kako je budućnost njegove televizije
Saznaj više

Kristina Bekvalac: Ne žalim što sam braku dala drugu šansu

Nakon prve samostalne revije i uprkos ponovnom rastanku, doskorašnja stilistkinja, a buduća dizajnerka Kristina Bekvalac, svog bivšeg supruga, producenta Ivu Martinovića, oca svoje ćerke Petre
Saznaj više

Miloš Samolov: Učim se roditeljstvu

Tvrdeći kako se stalno preispituje i da je na sebe najčešće ljut zbog svog nepromenljivog karaktera, glumac Miloš Samolov otkriva da se uči roditeljstvu otkako
Saznaj više

Brankica i Miloš: Zabavljaju nas javne polemike o našoj intimi

Sve popularnija glumica otkriva detalje svog odnosa sa dečkom i kolegom s kojim je vezu otpočela pre četiri godine, osvrće se na sve češću znatiželju
Saznaj više

Bata Spasojević: Sam sam sebi pokretna reklama

Na dan kada obeležava petnaest godina rada, modni kreator Bata Spasojević otkriva koja mu je žena ispunila dečački san, ko mu je sve pevao pesmu
Saznaj više
Naslovna | Intervju | Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Čari iznenadne ljubavi (ceo tekst)

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Čari iznenadne ljubavi (ceo tekst)

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Ostale slike iz galerije

Zanosna manekenka Danijela Dimitrovska i šarmantni voditelj i muzičar Ognjen Amidžić samo za Story otkrivaju kako su se pre više od četiri meseca zaljubili jedno u drugo, ali i na koji način održavaju vezu na daljinu

Iako su oboje prilično realni i naučeni da veruju kako holivudski scenariji nisu ostvarivi u stvarnosti, atraktivnoj manekenki Danijeli Dimitrovskoj i popularnom voditelju rijaliti šou-programa Farma, autoru emisije Ami G Show i članu grupe Flamingosi, Ognjenu Amidžiću, desila se upravo neočekivana ljubavna bajka. Ubrzo nakon što se šarmantni šoumen posle četiri godine braka razveo od PR-a kompanije Telekom Milice Marković, kratko poznanstvo sa zgodnom manekenkom poprimilo je nove obrise, a njih dvoje postepeno su počeli da uviđaju kako veoma prijaju jedno drugom. Iznenadne emocije i strast kojoj nisu mogli da se odupru, pomalo su zbunili i Danijelu i Ognjena koji u startu nisu želeli da govore o svojim nežnim osećanjima. Danas, kada su potpuno uvereni da svaki sledeći dan žele da provedu zajedno, manekenka i voditelj u uporednom intervjuu za Story otkrivaju kako je otpočela njihova romansa, ali i čime iznova očaravaju jedno drugo. 

Story: Prošlo je više od četiri meseca otkako je obelodanjena vaša romansa. Kako ste se osećali u trenutku kada je vaša intima postala jedna od najvažnijih tema u svim srpskim medijima?

Ognjen: Dugo se bavim javnim poslom i svestan sam da ni moj privatni život ne može ostati u okvirima anonimnosti. Očekivao sam da će se tako nešto desiti i bio sam na to spreman. Čuo sam svakakve priče, povezivali su me s raznim damama, drugaricama, koleginicama, kažu da sam učestvovao i u orgijama, čak i da sam gej. Ljudi su neverovatni, bilo je zabavno slušati raznorazne verzije.

Danijela: Svesna sam da je sve to deo našeg posla. Nikada nisam pričala o privatnom životu, a nadam se da se to neće mnogo promeniti ni u budućnosti. Kompromis mora da postoji i ja mogu da pričam o nekim stvarima kada za to postoji konkretan razlog. 

Story: Zbog čega najpre niste želeli da govorite o svojoj vezi? Jeste li, zapravo, čekali trenutak da postanete sigurni da je ona ozbiljna kako biste je i javno potvrdili?

Ognjen: Nikada u životu nisam mnogo pričao o svojim intimnim stvarima.  Kada je reč o emocijama, ništa ne radim planski i smišljeno, a tako je bilo i ovaj put. Vezu smo potvrdili kada smo za tim osetili potrebu.

Danijela: Teško je i nezahvalno tek tako pričati o emocijama. Nisam ništa čekala ili planirala. Stvari se dešavaju, a mi reagujemo. Ne postoji pravi trenutak da se nešto kaže i oseti, već se to samo desi. Naša veza je obelodanjena takoreći čim je i počela, ali mi se time nismo opterećivali.

Story: Prvi put ste se kao par zajedno pojavili na našem rođendanskom partyju. Kako ste se osećali  pred brojnim predstavnicima sedme sile koji su želeli da saznaju detalje vaše veze?

Ognjen: Vaš party ne smem da propustim, to dobro znate. Bilo nam je drago što smo tu, iskoristili smo priliku da se vidimo sa brojnim prijateljima i saradnicima, kolegama i ujedno uživamo u programu koji ste pripremili. Niko nas nije pritiskao i mnogo zapitkivao, što je bilo naprosto savršeno. Ne znam ko se od nas dvoje bolje nosi s medijskim pritiskom, ne razmišljamo o takvim stvarima i trudimo se da na to ne obraćamo pažnju.

Danijela: Tačno, to nam je bio prvi izlazak na neki javni događaj. Inače, nisam ljubitelj takvih manifestacija, ali moram da pohvalim vašu organizaciju i provod. Bilo nam je lepo i prijatno jer nas to veče niko nije pitao ništa nepotrebno. Važno je da je Ognjenu i meni dobro i da se razumemo, a ostale stvari sastavni su deo posla i ne smetaju nam.

Story: Kako je, zapravo, otpočela vaša romansa?

Ognjen: Spontano. Počeli smo sve češće da se čujemo telefonom, onda i da se viđamo, sviđamo, ljubimo, pa..... tako. U stvari, ja mislim da je ona odmalena bila potajno zaljubljena u mene, ali neće to da prizna. (Smeh)

Danijela: Verujte mi, ne znam ni sama. Sve je bilo neplanirano i nekako se samo od sebe desilo. Počeli smo češće da kontaktiramo, a onda smo se i videli nekoliko puta. Nisam bila svesna da smo se jako zbližili i desilo se… Naravno, on je povukao prvi potez mada stalno priča o tome kako sam ja odmalena bila zaljubljena u njega. Ali, to nema veze sa istinom, već bi on voleo da je tako!

Story: Danijela, kako vas je Ognjen osvajao?

Danijela: Postepeno i zaista smo najpre postali prijatelji. Osvajao me je iskrenošću, neposrednošću, idejama, smehom i poverenjem. Dodaću i to da ne izgleda loše, zgodan je. Presudna je hemija, energija i ono što se oseća kada ste sami s tom osobom.

Story: Kada je Danijela prethodne godine bila gost u vašoj emisiji Ami G Show, jeste li mogli i da pretpostavite da ćete se zaljubiti u nju?

Ognjen: Tada uopšte nisam razmišljao o tome. Ona je na mene ostavila veoma dobar utisak kao veliki profesionalac i veoma pristojna i vaspitana devojka. Posle toga nismo se videli nekoliko meseci, ali eto vidite šta je život. Nikada ne znate šta će se desiti.

Danijela: On je rekao kako sam tada namerno došla u emisiju da bih ga upoznala, što je, naravno, njegova izmišljotina. (Smeh) Nije mi bio ni na kraj pameti, čak ni posle emisije. Ostali smo u kontaktu, čuli se telefonom s vremena na vreme i planirali neke zajedničke poslove. Nisam ni pomislila da se može desiti nešto ovako.

Story: U čemu jedno drugom najbolje parirate?

Ognjen: U svemu. Ona je kompletna ličnost i izuzetno dobro se snalazi u svemu. Ima fatalnu harizmu i mnogo energije, duhovita je, obrazovana, vaspitana i privržena. Zapravo, ona je sve što se samo poželeti može. O izgledu i stilu nema ni potrebe da pričam. Veliki je profesionalac,  neverovatno je informisana i ima osećaj za posao, a uz sve to dobar je čovek i veoma pravedna.  Sjajan je kritičar, kreativna je, ali i objektivna. Ne pričam ovo da bih se hvalio, već da pojasnim zašto nam je svaki trenutak ispunjen, zbog čega nam nikad nije dosadno i zašto u nedogled možemo da pričamo o svemu.

Danijela: Sličnog smo temperamenta i imamo gotovo iste poglede na život i karijeru. Parira mi, trudi se u skoro svim sferama, ali ja sam rođeni vođa.

Story: Ognjene, da li vam posle razvoda veza na daljinu deluje kao težak emotivni zadatak koji iznova morate da savladavate?

Ognjen: Ne postoje pravila, forme ili zadaci u ljubavi. Ako ljubav ima snagu, boriće se da opstane, ojača i traje. Sve se može kad se hoće i sami krojimo svoju sudbinu.

Story: Kako podnosite kada jako nedostajete jedno drugom?

Danijela: Na ovaj način živim već poslednjih šest godina. Nije lako, ali uvek kažem da tako mora. Svaka prepreka je savladiva. Trudim se da što više radim i da vreme što brže prolazi. Ljubav i poverenje daju mi snagu i to je jedini recept. Ali, naravno, tu je i skype, tako da smo svaki dan po nekoliko sati u kontaktu. Nije kao da smo zajedno, ali pomaže.

Ognjen: Nije lako i često prolazimo kroz teške situacije, ali pomažemo jedno drugom da sve to prođe. Povremena razdvojenost ima svoju čar, ali bolje da je da se to dešava što ređe i da traje što kraće.

Story: Šta vam je zajedničko, a u čemu se nikako ne slažete?

Ognjen: Za sada nemamo nesuglasica i bukvalno se oko svega slažemo. Zajednički dani nam veoma brzo prolaze i imam osećaj kako pola stvari ne stignemo da uradimo ili ispričamo. Trudimo se da što više vremena provodimo zajedno, a da opet ispunimo sve poslovne obaveze.

Danijela: Jako dobro se slažemo oko svega i za sada nemam zamerki. Kada smo zajedno, dani nam prebrzo prolaze, tako da ne možemo da ostvarimo ni pola od onog što planiramo.

Story: Po čemu ste jedno drugom drugačiji u odnosu na sve prethodne partnere s kojima ste bili?

Danijela: Ne volim da poredim jer je svako ličnost za sebe. Ognjen je drugačiji po tome što je drugačiji.

Ognjen: Drugačija je u svemu: izgledu, osmehu, dodiru, mirisu, osećaju... I ima nešto što ne smem da kažem.

Story: Danijela, Ognjen u Srbiji važi za jednog od najšarmantnijih poznatih muškaraca koji je na meti brojnih devojaka. Koliko vam prija to što je odabrao baš vas?

Danijela: On treba da se raduje što sam ja izabrala njega jer ja biram!

Story: Ognjene, da li vam je posao ponekad i beg od problema, budući da se poslednjih godina jednako uspešno bavite voditeljskim poslom, ali i muzikom u okviru grupe Flamingosi?

Ognjen: Jeste! Volim svoj posao i fanatik sam kada je reč o tome, pa ako sam inspirisan, mogu danima da radim bez prestanka. I muzika mi je na neki način postala posao, a nema lepšeg bega od svega nego pobeći u pravljenje pesama ili osmišljavanje sadržaja za emisiju.

Story: Kada planirate da otpočnete novu sezonu svoje autorske emisije Ami G Show? Hoćete li je obogatiti nekim novim segmentima?

Ognjen: Treća sezona emisije Ami G Show trebalo bi da startuje od januara, odnosno odmah po završetku Farme. Spremamo potpuno drugačiji sadržaj i nove rubrike, a publika će igrati mnogo važniju ulogu i čak će aktivno učestvovati u emisiji. Što se Oskara tiče, on može jedino da igra domine.

Story: Danijela, da li nameravate da se preselite u Beograd i odavde putujete na snimanja?

Danijela: To bih izuzetno volela i nadam se da će se to i desiti u skorijoj budućnosti.

Story: Šta se dešava s vašim ugovorom sa brendom Victoria’S Secret? Hoćete li postati jedan od čuvenih anđela?

Danijela: Vredno radim na tome. Otpočeli smo saradnju, ali prave rezultate očekujem u narednih godinu dana. Trenutno se spremam za kasting revije Victoria’S Secret koja ce se desiti u novembru, u Njujorku.

Story: Koliko je teško graditi uspešnu karijeru modela u Americi?

Danijela: Veoma je teško jer je konkurencija ogromna, pravila su surova i nema mnogo šansi. Zato morate da budete jaki, svoji, profesionalni i hrabri, ali i uvek spremni da iskoristite priliku koja se ukaže.

Mirjana M. Višnjić

Oceni članak

3.36
komentari
marina 10 Nov 2010
Svi koji citaju ove intervjue(a tu spadam i ja) svakako da zele da saznaju sto vise detalja o zivotu javnih licnosti .Ali zar nije ovo malo previse?Da li je Ognjen i jednog trenutka pomislio kada se razmahao u hvalospevima svoje novopecene devojke da je mozda preterao i da time moze da povredi svoju bivsu zenu.Ne bi skodilo da je malo uzdrzaniji ,opet bismo shvatili da je zaljubljen.A za razliku od njegove prethodne fine i kulturne zene ovo je susta suprotnost -neverovatna prepotencija-ja vodja ,ja biram ,ja ,ja ...Puno srece sa novim izborom.
Tanana 04 Nov 2010
Ala, dobre ženke,Ognjene šta si joj slago iliti obećo :)
tamara 26 Okt 2010
boze,koliko je ona lepsa od njega!
beba 25 Okt 2010
Očajan su par...
ukupno: 4 | prikazano: 1 - 4
ostavi komentar
novosti
image

Milan Kalinić: Želim drugu partnerku!

Svet poznatih
Voditelj i glumac na sastanku s produkcijom zahtevao da mu partnerka ne bude više Jelena Kolarević jer se ponaša nadmeno
Saznaj više
image

Sa kim se to druži Kejt Midlton?

Svet poznatih
Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton zajedno sa svojim suprugom Vilijamom, u sidnejskom olimpijskom parku posetila je Kraljevski uskšnji festival noseći prelepu lepršavu haljinicu australijskog
Saznaj više
image

Aleksandra Gudelj: Prvi Uskrs sa novim članom porodice

Svet poznatih
Voditeljka Aleksandra Gudelj predstavila je tromesečnog sina Damjana kome su se neizmerno obradovali njen stariji naslednik Milijan i suprug Veljko s kojim ovih dana priprema
Saznaj više
u slici
Marko Kon, promo foto
Dragana Grnčarski, promo foto
Jelena Rozga, foto: promo
Bata Spasojević, promo foto
Zek Efron, foto: profimedia
galerije
Dženifer Koneli: Majčinstvo ostavlja trag u svemu što radim
Dženifer Koneli: Majčinstvo ostavlja trag u svemu što radim
Nova ekranizacija biblijske priče o potopu, film Noje od 26. marta prikazuje se u...
Aco Pejović: Najmlađa ćerka svima nam zadaje domaće zadatke
Aco Pejović: Najmlađa ćerka svima nam zadaje domaće zadatke
Nakon što je prošle godine njegova supruga imala spontani pobačaj, folk pevač Aco...
Vesna Čipčić: Čistim kleme, produvavam dizne
Vesna Čipčić: Čistim kleme, produvavam dizne
Glumica Vesna Čipčić govori zašto smatra da je zabranjena ljubav rudarski posao,...

Pratite nas

Facebook Twitter