Popusti za predstave na ledu

Kompanija Disney On Ice predstaviće se publici prvi put na našim prostorima predstavom na ledu koja nosi naziv Miki i Mini čudesno putovanje i to u Beogradskoj areni od četvrtog do šestog decembra ove godine. Od četvrtka, 30. jula, u prodaji su ulaznice po cen29.07.2009. 18:05h

foto: promo

Arena nudi i posebnu pogodnost tokom leta: do 15. septembra za sve navedene kategorije cena važi popust od 20 odsto. Kupovina ulaznica VISA karticom, samo na blagajni Arene, omogućava dodatni popust od još pet odsto.
Karte se mogu nabaviti na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, Bilet servis, Eventim, Card Service kao i pomoću sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

Predviđene su sledeće predstave:
- petak, četvrti decembar u 18.30
- subota, peti decembar u 11.30
- nedelja, šesti decembar u 11.30

Predstava će biti sinhronizovana na srpski jezik, dok će čuveni songovi ostati u originalnom izvođenju. Svi likovi imaće originalne kostime, poput likova koji se mogu videti u Diznilendu. Spektakl Miki i Mini čudesno putovanje vodi publiku u avanturu punu zabave na čak četiri egzotične destinacije na kojima žive Diznijevi prijatelji. Turistički vodiči Miki i Mini, u pratnji svojih drugara: Paje Patka, Pate i Šilje, vode publiku kroz Diznijeve čuvene priče: Mala sirena, Kralj lavova, Lilo i Stič i Petar Pan. Arena će biti puna muzike i magije kroz svaku scenu, uključujući očaravajuće podvodno carstvo sa Ariel i Sebastijanom, afričku avanturu u džungli sa Simbom i Nalom, havajski ples sa Lilo i Stičem, kao i put u stari dobri London sa Petrom Panom i Vendi.

>> Pratite STORY na VIBERU: http://chats.viber.com/storyserbia <<


Inicijalizacija u toku...

Ostale vesti iz rubrike
  • luka, 2010-06-25 14:58:45

    dizni na ledu je naljbolji