Nove epizode TV serije Montevideo, bog te video: Na putu za Montevideo

Novih 9 epizoda TV serije, koje nose zajednički naslov Na putu za Montevideo opisuje samo putovanje naših reperezentativaca od Beograda do Montevidea i predstavlja materijal koji neće ući u drugi film.

Na putu za Montevideo, promo foto

Na putu za Montevideo, promo foto

Scene uzbudljivog putovanja koje ćemo gledati samo u ovim novim epizodama odnose se na onaj deo priče ove fudbalske sage koji je smešten između dva filma. Prvi film i već emitovane epizode TV serije Montevideo, Bog te video, koji su doživeli rekordnu gledanost u Srbiji, opisivali su formiranje nacionalnog tima pred Prvo svetsko prvenstvo u Montevideu.

U novih devet epizoda pratimo putovanje naših reprezentativaca do Urugvaja koje je počelo vozom od Beograda preko Hrvatske, Austrije, Švajcarske i Lihenštajna sve do Francuske i marsejske luke gde su se ukrcali na prekookeanski brod Florida da bi nastavili putovanje do Montevidea.

U novim epizodama imaćemo prilike da gledamo i nove glumce. Ekipi fudbalera se pridružuje Ivan Zekić u ulozi poznatog fudbalskog profesionalca Ivice Beka. Ulogu u seriji je ostvarila naša poznata manekenka Nataša Vojinović, a gledaćemo još i poznatu hrvatsku glumicu starije generacije Božidarku Frajt, njenu ćerku Bojanu Gregorić, zatim Gorana Navojca i Filipa Šovagovića, slovenačkog glumaca Alžana Pelesića kao i grka Tzortzoglou Stratos.

 Devet novih epizoda, biće emitovane na prvom programu RTS   od 13. januara, svake nedelje, u 20 časova.

  • vasilije, 2013-03-04 21:19:05

    najbolji tim na svijetu
  • anja , 2013-01-22 21:24:12

    toliko volim ovu seriju da ne propustam ni jednu epizodu i toliko da sam je gledala milion puta.celu seriju znam napamet , obozavam mosu i tirketa
  • sasa, 2013-01-13 10:18:44

    ocu da kazem daje ovo najaci tim na svetu i dace pobediti urokvaj nego sta mislis

galerija

Hot Story

Otkrivena tajna savršene pozadine Dženifer Lopez

Ovako to ona radi

Hot Story

Dejana Živković odbila prosidbu

Neće pred matičara

Hot Story

Bijonse potpuno obnažena pokazala trudnički stomak

VIDEO

Newsletter

Email: