Voditeljka bez gaćica ugostila premijera

Premijer Srbije i ministar policije g-din Ivica Dačić najnovija je žrtva serijala skrivene kamere pod nazivom Nemoguća misija. Autor sa svojim saradnicima uspeo je da napravi situaciju u kojoj niko od premijerovog obezbeđenja nije mogao da pretpostavi da će se29.01.2013. 14:30h

Ivica Dačić, foto: Nemoguća misija

Ivica Dačić, foto: Nemoguća misija

Voditeljka je dogovorila ekskluzivni intervju sa prvim čovekom Vlade Srbije. Snimanje emisije je izvedeno u studiju jedne poznate televizije čiji vlasnik kao i zaposleni, takođe nisu ni pretpostavili da će se snimati Nemoguća misija.

Ideja autora je bila da testira na koji će način reagovati prvi čovek Vlade Srbije, kada primeti da voditeljka ne nosi donji veš dok razgovara sa njim. Da li će ostati pribran i staložen, kakvi će biti odgovori i koncentracija, da li će uputiti bilo kakvo pitanje voditeljki vezano za situaciju ili će Dačić odraditi intervju do kraja?

Odgovor na sva ova pitanja kao i reakciju našeg premijera kada mu je saopšteno da je sve bila Nemoguća misija možete videti samo na sajtu www.nemogucamisija.com od četvrtka 31.01 2013 u 18.00h.

>> Pratite STORY na VIBERU: http://chats.viber.com/storyserbia <<


Inicijalizacija u toku...

Ostale vesti iz rubrike
  • Goran, 2013-01-31 09:18:26

    Na pitanje novinara hoće li dozvoliti svom četvorogodišnjem sinu Nemanji da pogleda ovu epizodu, kao iz topa odgovara:"Naravno, zašto ne bih?! Nemanja ima samo četiri godine, ali mnogo dobro kapira. Sad je možda premali, ali kada bude imao 10, 12 znaće o čemu se radi. Mislim da treba otvoreno da pričamo o svemu. Odnos majke i deteta mora da bude otvoren."......Dno dna!!!Ko je sve danas roditelj!!Uzas,da djeca mora da ispastaju...
  • Alex, 2013-01-29 18:07:45

    Sramota! Treba ih kazniti
  • aco, 2013-01-29 17:05:22

    ahahaaahahaah