da li znate

U filmu Nečista krv Stojana Stojčića iz 1996. godine, Ceca je pored Radeta Šerbedžije igrala ulogu Koštane, ali su scene sa njom izbačene u montaži, na Arkanov zahtev. Kasnije joj je nuđena uloga u jednoj meksičkoj sapunici

Svetlana Ceca Ražnatović
iz kategorije

Počinje nova turska serija Zehra (VIDEO)

Nova turska serija pod nazivom Zehra počeće sa emitovanjem od subote, 19 jula i emitovaće se svakog dana od 21 čas na televiziji Pink.
Saznaj više

Džansu Dere u Bodrumu teši Burčin Terzioglu

Zvezda serijala Sila i Ezel, lepa Džansu Dere gotovo dvogodišnje putovanje po svetu završila je u jednom kenijskom nacionalnom parku, a sada se u Bordumu,
Saznaj više

Hazara iz turske serije Ljubav na silu napali u Mardinu

Tokom snimanja scene u jednoj mahali u Mardinu ekipu serije koju režira i prodicura Mahsun Kirmizigul, Hazar iz Ljubavii na silu, napali su razbesneli meštani,
Saznaj više

Branko Veselinović gost u emisiji 30 minuta

Kako je biti u timu koju realizuje najgledaniju informativnu emisiju u Srbiji otkriće novinar i televizijski voditelj Branko Veselinović, koji će ovog petka, 18. jula,
Saznaj više

Vanja Bulić o porodici, karijeri i planovima

Gosti emisije Portret plus koja će na programu kanala Sky+ biti ove subote 19. jula od 18.30h, biće Ašhen Ataljanc, Vanja Bulić i Nebojša Bradić.
Saznaj više

Jagodići: Oproštajni valcer

U Beogradu 15. jula počelo je snimanje novog nastavka popularne serije Jagodići.
Saznaj više
Naslovna | Koktel | TV | Farma 4: Stanija i Filip ponovo strastveni u krevetu

Farma 4: Stanija i Filip ponovo strastveni u krevetu

Starleta Stanija Dobrojević i maneken Filip Panajotović sinoć su opet završili u krevetu. Kamera ih je snimila dok su razmenjivali nežnosti i stalno ponavljali kako jedno drugom ne daju mira. Ekrem je ljut na starletu zbog zbližavanja s ostalim ukućanima, a naročito zbog intimizacije s Filipom. Produkcija se našalila s njim proglasivši ga nakratko za gazdu, da bi mu posle objasnili da je reč o prvoaprilskoj šali.

Sinoć su Stanija i Filip opet razmenjivali nežnosti dok ih je budno oko kamere pratilo.

- Miran. I da spavaš - šaputala je Stanija Filipu u krevetu dok je on ležao, pripijen uz nju.  

Maneken ju je grlio ispod jorgana.

- Pa ti mi ne daš mira - odgovorio joj je maneken.  

Uspeli su da leže nepomično, ali samo par sekundi. Onda se Stanija okrenula prema Filipu, pokazala mu rukom gde da je poljubi, a zatim je poljubila i ona njega. Doduše, u obraz, i opet su se vratili u prvobitni položaj.   Dok su oni šaputali i razmenjivali nežnosti u krevetu, u dnevnoj sobi su ostali farmeri ćaskali sa Gocom glumicom i objašnjavali joj zašto je nisu voleli prve nedelje.

Zorica i Era su komentarisali Akijevo ponašanje. Složili su se da je Aki konstantno nadrndan. Era je dodao da Aki ne voli da radi iz čistog inata, iako ima kondiciju. Zaključio je da je Aki došao na Farmu samo kako bi prikazao svoje pevačko umeće i kako je vaspitan. Era je bio uveren da bi Aki, pod Erinim režimom gazdovanja, procvetao u svakom smislu. U tom slučaju bi Era za slugu izabrao Akija ili Filipa Mitrovića. Erina želja za gazdovanjem se nešto kasnije obistinila, kada je dotadašnji gazda Miki Mećava pročitao pismo koje je ostavio Rule, izbačeni farmer.

Era je odmah preuzeo titulu gazed Farme na nedelju dana zajedno sa svim dužnostima koje to zvanje nosi. On je, kao uvod, objasnio farmerima da će diplomatija tokom narednih sedam dana biti manje prisutna. Pravilo je da niko ne sme da odbije izvršavanje dužnosti koju je zadao gazda ili Zadruga. On je aludirao na Sandru koja je tog jutra, dok još uvek nije postao gazda Farme, odbila njegovu naredbu. Ona se pravdala da joj je bilo loše. Era je vikao na nju jer ga je prekinula tokom govora.

Era je zatim podelio zadatke. Pored kompletnog sređivanja kuće i čišćenja spavaće sobe, farmeri će morati i da pripreme podlogu za sadnju jagoda, i pripremu obora za ovce. Kuvarica koja taj dan kuva će morati svima da sipa jednaku količinu hrane, a ako neko ostane bez hrane, kuvarica će biti kažnjena. Goca se požalila novom gazdi kako u zalihama nema dovoljno hrane jer svako od farmera sebi, pored redovnih, napravi još par obroka. Era je ovaj problem rešio zabranom ulaska u špajz svima osim kuvaricama zaduženim za spravljanje obroka za taj dan. On je zatim proglasio Ekrema počasnim farmerom. Njegov zadatak će biti da nadgleda izvršavanje zadataka.
Pošto su istim krpama brisali pod u WC-u i pod u kući, farmerima je stiglo upozorenje Zadruge da to ne čine. Era je, pošto je zaključio da nešto ne funkcioniše, demonstrirao postupak pranja toaleta svim farmerima – korak po korak. Pošto je očistio muški toilet, prešao je u ženski. Ženski toalet ga je neprijatno iznenadio. Nivo higijene je bio na razočaravajućem nivou. Poslao je sve žene u kuću. Zoricu je to iznerviralo pa je prokomentarisala kako ničija nije do zore gorela, pa će nekako izdržati i tih nedelju dana pod Erinim režimom.

Sandra je ćaskala sa Danijelom na njegovom krevetu. U jednom trenutku je i zaplakala. Njoj pre svega smeta Erin diktatorski režim. Kako je rekla, oseća se kao da je u zatvoru, a povrh svega je i čistačica. Danijel je par minuta pokušavao da je uteši, da bi mu na kraju i uspelo. Sandri takođe nedostaje dečko, porodica… Želela bi samo par informacija o njima, ali je svesna da je gotovo nemoguće da sazna bilo kakvu informaciju iz spoljnog sveta. Ona je htela da zna i da li Era glumi strogoću, ili je ozbiljan. Posle par Danijelovih zagrljaja, Sandri je bilo lakše, pa su se oboje smejali.

Farmerima je stiglo pismo u kome im je Zadruga poručila da je pismo koje su pročitali tog jutra o imenovanju novog gazde bilo lažno, i da je sve šala povodom 1. aprila. Svi su bili u iznenađeni ovim potezom Zadruge, međutim, ubrzo potom je stiglo i sledeće pismo u kome se Ekrem imenuje za pravog gazdu. Eri nije bilo svejedno, ali je predao tron Ekremu. Ekrem je jedva dočekao da ponovo dođe na vodeću poziciju. Brže bolje se preselio u gazdinu kuću, a čak je i usmeno izabrao sluge. Ali tu nije bio kraj, Zadruga je poslala i finalno pismo u kome navodi da je izbor Ekrema za gazdu zapravo bila prvoaprilska šala. Ekrema je ovo ozbiljno naljutilo, pa je odlučio da neko vreme ne razgovara ni sa kim. Uspeo je i da raskine sa Stanijom postavivši joj ultimatum – ili on sam ili ostali farmeri. Ona mu je objasnila da ima isto mišljenje o njemu kao i prvog dana Farme, i da se to neće promeniti, ali da to mišljenje nije isto kao i ono koje Ekrem ima o njoj.

 

Oceni članak

0
komentari
ostavi komentar
novosti
image

Nevena Božović i Miloš Biković: Ljubavni ples na morskim talasima (VIDEO)

Svet poznatih
Pevačica Nevena Božović predstavila je novi spot za pesmu Bal, a odmah nakon što je premijerno prikazan, čuli smo i prve utiske od zvezda spota,
Saznaj više
image

Dvostruka radost: Halid Bešlić postao deda blizanaca

Svet poznatih
Pevač Halid Bešlić posato je deda, a veselje u njihovoj porodici biće dvostruko
Saznaj više
image

Šarliz Teron: Šon će biti idealan otac našoj bebi

Svet poznatih
Slavni glumački par Šarliz Teron i Šon Pen rešili su da usvoje dete
Saznaj više
u slici
Zveri
Nebojša Glogovac, foto: Promo
Hulahoop
Saša Kovačeić, foto: Salkal photos
Alesandra Ambrosio, foto: Profimedia
Lejdi Gaga, Jelena Karleuša, foto: balkanist.com
galerije
Sanja Marinković: Moja krađa nije bila greh
Sanja Marinković: Moja krađa nije bila greh
Dok navodi ko je gazda u njenoj kući, voditeljka Sanja Marinković opisuje kada je...
Željko Joksimović: Najlepši je osećaj kad držim Kostu u rukama
Željko Joksimović: Najlepši je osećaj kad držim Kostu u rukama
Naš popularni pevač otkriva kako se snalazi u ulozi roditelja, da li je upoznat sa...
Boško Janković: Dobro se slažemo jer smo različiti
Boško Janković: Dobro se slažemo jer smo različiti
Poznati fudbaler govori o tome šta je ključ skladnog funkcionisanja njegove porodice...

Pratite nas

Facebook Twitter