Uveliko se krčka!

Šarmantni kulinarski duo Njegoš Kaličanin i Filip Ćirić, čine žiri sasvim novog, drugačijeg i takmičarskog kuvarskog šoua - Moja kuhinja, moja pravila.

Petnaest takmičarskih parova iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne boriće se za titulu najboljih kuvara amatera. U toj napetoj i uzbudljivoj borbi biće suza, vike, pregorele hrane, grešaka ali i uzbuđenja i zadovoljstva kada hrana i trud budu ocenjeni visokom ocenom. Takmičarski parovi su vrlo raznovrsni, različitih su starosnih doba, iz različitih regiona; to su prijatelji, supružnici, kumovi, sestre...

Osim takmičara koji su vrlo strastveni prema kulinarstvu, tu je i žiri koji čine dvojica izvanrednih, stručnih i profesionalnih kuvara - Njegoš Kaličanin i Filip Ćirić.

Obojica su stekla bogato iskustvo na rukovodećim pozicijama u različitim restoranima širom sveta i u Srbiji. Sada sude našim takmičarskim parovima, kuvarima amaterima, ali ih i uče veštinama koje će im pomoći da svoje kulinarske snove pretvore u stvarnost i preokrenu karijere u željenom pravcu.

 

galerija

Hot Story

Rada Radenović: Moj otac umro je u najgorim mukama

Iskrena ispovest

Hot Story

Robert De Niro krivi sebe za smrt svog najboljeg prijatelja

Otkriveno u biografiji

Hot Story

Nađa Higl: Ne želim da mi sin trpi zbog mojih ambicija

O majčinstvu

Newsletter

Email: