Lifestyle

Humanitarna izložba čokoladnih figura Mandarina Cake Shopa

Mandarina Cake Shop – sinonim za poslastice koje opčinjavaju mirisom i ukusom, drugi put u Srbiji organizuje izložbu čokoladnih figura uz podršku Callebaut brenda i kompanije Silbo.

Humanitarna izložba čokoladnih figura Mandarina Cake Shopa

Promo

Izložba je humanitarnog karaktera. Donacijom pomožemo rad udruženja "Anđeli Severa", prvu i jedinu solidarnu kuhinju za bebe do 2 godine iz cele Srbije.

Na ovom projektu se radilo mesecima i na radost svih nas, a i vas koji volite čokoladu, sa zadovoljstvom vas pozivamo na otvaranje naše izložbe.

Izložba će se održati od 16. 04. do 30.04.2024. u Mandarina Cake Shop-u na Vračaru, Baba Višnjina 26. Izložba je otvorena radnim danima od 9h-20h, vikendima od 9h-18h.

Svakoj figurici posvećena je posebna pažnja. Sve se prave od najfinije belgijske čokolade za profesionalne korisnike - Callebaut.

Svaki detalj je ručno rađen i ručno oslikan. Koristeći modle raznih geometrijskih oblika i njihovim maštovitim spajanjem stvaraju se unikatne figure od čokolade. Potrebno je i do 7 dana za izradu i oslikavanje samo jedne figurice.

Promo

 

 

Iza ove čokoladne magije stoje čokolatijeri, majstori svog zanata iz Mandarinine čokoladne laboratorije - Neda Leko, Diana Penezić, Nevena Jovanović na čelu sa šefom, glavnim poslastičarem i osnivačem Krstom Radovićem, kao i direkotor Chocolate Academy Belgrade, Remy Delette.

Krsto je Ambassador Chocolate Academy, a Mandarina je beogradski poslastičarski dom Callebaut čokolade.

Izložba će biti otvorena do 30. aprila. Ulaz je slobodan i sve generacije su dobrodošle, a posebno se radujemo najmlađima, jer je sadržaj izložbe najzanimljiviji upravo njima.

Uživajte svim čulima!


Mandarina Cake Shop (www.mandarinacakeshop.rs)

Mandarina Cake Shop radionica kolača ušuškana je u jedanom od najlepših delova grada, u Gračaničkoj

ulici, broj 16. Pokrenuta je kao porodični biznis koji predstavlja udružena znanja i iskustva iz oblasti
poslastičarstva, dizajna i marketinga porodica Radović i Radojčić.

Krsto Radović, glavni poslastičar i osnivač, magistrirao je kulinarsku umetnost na University of West London. Iza sebe ima petnaestogodišnje profesionalno iskustvo koje je započeo u Arizoni u Americi, zatim nastvio u londonskim institucijama sa pet zvezdica, u Claridge’s hotelu pre svih ostalih.

Mandarina nudi kreativno osmišljene i ukusne kolače, torte koje se prave od visoko kvalitetnih sastojka i
najfinije belgijske profesionalne čokolade – Callebaut.

Prateći trendove, a držeći se principa da koristi samo najkvalitetnije sastojke, Mandarina sada ima u

ponudi i selekciju slatkih i slanih kroasana kao i posebno kreiran slani ketering.

Promo

 

 

Krsto je Ambassador Chocolate Academy, a Mandarina je beogradski poslastičarski dom Callebaut
čokolade.

Uskoro nešto potpuno novo zbog čega je Mandarina posebno ponosna, po prvi put kod nas i u regionu.
Imaćete priliku da upoznate njeno veličanstvo “Dark Velvet” by Krsto Radović, tailor made crnu
čokoladu OR Noir, deo brenda Cacao Barry.

Krsto je posetio fabrku čokolade u Francuskoj i zajedno sa lokalnim timom radio na razvijanju recepture po svojoj meri.

Radili su dugo dok nije došao do, po njemu savršene kombinacije. ‘’Dark Velvet’’ je čokolada od harmonične fuzije kakao zrna poreklom sa Madagaskara i Venecuele.

Predstavlja izuzetnu mešavinu koja odiše očaravajućom aromom svežeg egzotičnog voća. Tokom izložbe ćete imati priliku da je probate a uskoro će biti dostupna i na policama svih Mandarininih prodajnih objekata.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading