Lifestyle

Ko je izgubio opkladu? Evo koliko je to koštalo…

Više od decenije Džordž Kluni je ambasador brenda Nespresso, pionira kafe u kapsulama

Ko je izgubio opkladu? Evo koliko je to koštalo…

Promo/nespresso

Uživanje u kafi deo je svakodnevne rutine i ove holivudske zvezde. I on zaista uživa u Nespresso kafi, i dok je pije kod kuće, i na snimanjima, ili dok je reklamira…

A Nespresso reklame sa Klunijem zaista su nezaboravne… Ili, bolje reći, Kluni stalno priređuje ljubiteljima ove kafe nezaboravne trenutke uživanja u malim i šaljivim Nespresso filmovima… U najnovijoj reklami “Opklada” Kluni je u društvu glumica Džulije Garner i Simon Ešli. Bogatstvo ukusa i stilova Nespresso Vertuo linije kafe fantastično je spakovano u nekoliko minuta reklame… A Džordž je pravi džentlmen.

Promo/nespresso

 

Sa Džulijom Garner, zvezdom serije “Ozark“, sa kojom se našao na partiju, šaljivo se kladio pogađanjem koju će kafu ostali gosti da odaberu. Njih dvoje posmatraju kako samo jednim pritiskom na dugme Vertuo aparata gosti sebi pripremaju nezaboravne ukuse Nespresso kafa...

A onda aparatu i stolu sa Vertuo kapsulama živopisnih boja prilazi i neodoljiva glumica Simon Ešli, koju svi znamo iz serije „Bridgerton”, a Džulija i Džordž pogađaju njenu idealnu mešavinu. „Intenso”, odlučan je Kluni, dok se Garner samouvereno ne slaže: „Ne, slatka i orašasta, definitivno Latte Macchiato“.

Promo/nespresso

 

Dok čekaju da vide ishod, Simon otkriva svoj izbor, a sledi i rasplet – Džulija i Simon su se udružile i nadmudrile Džordža. Dok se dve dame odvoze u Klunijevom elegantnom kabrioletu, koji su upravo osvojile u opkladi, on izgleda iskreno nezadovoljan i pokušava da se odveze starom Džulijinom vespom, sa pink kacigom na glavi…

Promo/nespresso

 

Da, izgubio je opkladu. A cena opklade? Prava sitnica:

- Ne volim sebe da shvatam previše ozbiljno, tako da mi nije smetalo da me njih dve nadmudre, čak i ako sam ja na kraju nosio jarkoružičastu kacigu. Mislim da sam to dobro izveo - rekao je Kluni nakon snimanja reklame.

Promo/nespresso

 

 

A posle snimanja – Džulija i Simon otkrile su koje Vertuo kafe najviše vole, kao i sa kim bi najradije uživale u Nespresso ukusima. Pitanje je bilo da li i Kluni ulazi u uži izbor kao društvo za jutarnju kafu kod kuće.

Džulija je odabrala pisca Džeka Keruaka i glumicu Bet Dejvis. Simon je od svih ljudi na svetu ipak odabrala svog partnera, sa kojim svako jutro pije Nespresso. A kako smo saznali iz reklame, njen izbor je Latte Macchiato. Džulija, pak, najviše uživa u crnoj kafi sa malo meda.

 

Promo/nespresso

 

Sa preko trideset mešavina i brojnim stilovima kafe, od kratkih espresso do dužih šoljica, Vertuo pruža ljubiteljima kafe neuporedivo iskustvo u svakom trenutku, samo jednim pritiskom na dugme Vertuo aprata. Asortiman kafe sadrži neke od najfinijih zrna Arabike i Robuste koje pružaju intenzivan, gladak i slojevit ukus, uz vrhunski kvalitet kafe i beskonačne prednosti recikliranja na najodgovorniji način.

Za one koji žele vrhunsko iskustvo kafe iz udobnosti svog doma dostupan je niz Vertuo aparata, uključujući Nespresso Vertuo Pop u živopisnim bojama i Vertuo Next, u svim Nespresso buticima ili onlajn prodavnici.

Komentari (0)

Loading