Survivor: Ispala Aleksandra Nakova

image
Aleksandra Nakova

Martina ne krije svoje ogorčenje glumicom Miom Begović, dok Neven svojim saplemenicima otkriva da je Mia ljuta i na svoju ćerku.

Mia je uspela da u plemenu Boruka stvori veliku tenziju i muku pred izbacivanje. Nakon Nevenovog povratka sa Ostrva odbačenih, svi su bili u šoku kad su čuli kakva zapravo atmosfera vlada tamo. Ognjen nije mogao da veruje da je Mia naredila ženama da Nevenu ne smeju da daju hranu!

- To nikada nisam doživeo, niti sam upoznao takvu osobu. Kolika mržnja mora da postoji u tebi da nekome uskratiš hranu“ priča Neven koji je užasno povređen ovakvim Mijinim postupkom.

- Nije čak ni pitala za ćerku. Samo je pozdravila Alex, osetio sam da je ljuta na Maju Lenu. Ni Jeleni nije prijatno s njom, više bi volela da je tamo sama. Umesto da udahnu, nađu svoj mir i oslobode se stresa, toga nema. Očito su neki ljudi otišli s prevelikim besom - zaključio je Neven svoje utiske sa ostrva jakih žena.

Ova priča je uznemirila sve ali najviše Martinu koja je sasula bujicu reči protiv Mie. 

- Tamo bi trebalo da ode neko ko je dovoljno emotivno jak i da toj babi začepi usta! Da prestane da maltretira po kratkom postupku - jadala se temperamentna pevačica. Njoj nije bilo jasno zašto se Mia tako ponaša kada su je svi poštovali, jedino što je izbačena iz igre ali to nije dovoljno jak razlog da jedna osoba maltretira ceo Survivor.

- Svima je muka od ispadanja jer znamo da tamo jedna nabarušena baba leži na otoku i čeka nakinđurena nekog da ogrebe! Ja ne znam kako bih reagovala da mi kaže – ne možeš jesti. Verovatno bih joj ćušku prilepila sa svim godinama i iskustvom koje ima. Koje su to fore? Ne bih imala problem da izađem iz igre da ne znam da je tamo psihijatrija - nastavila je uznemirana Martina dodajući da bi ipak više volela da demonstrira bon ton i lepo ponašanje koje ima nego da ode tamo i „pljune joj u usta.

Za to vreme u Matambu je sve idilčno. Ekipa je dobila zadatak da sredi kamp, a kao nagrada im je sledovala kesa grickalica što je nešto najbolje i najslasnije što su pojeli u poslednje vreme. Kokoška Šanel još nije slegla jaja i ne piše joj se dobro ako to ne uradi u roku od dva dana.Nikola je novi poglavica, dobio je najviše glasova, a Kristina je vrlo jednostavno objasnila svoj glas za Nikolu: „Glasam za Nikolu zato što ga mnogo volim“. Novi poglavica je samouveren i veruje da će biti dobar vođa jer je lav u horoskopu, a lavovi su dobri lideri u svom čoporu.

Stari članovi Boruke su složni, izbacuju Alekandru jer im je dosta više njenih kriza. Na Plemencu dolazi ponovo do čerupanja između žena – Ave i Aleksandre. Avine zamerke su da je Aleksandra dosadna, lenja i folirant dok mlada makedonka misli da je Stanija bila najhrabrija među ženama i da je jedina smela da kaže muškarcima šta misli. Nakon izbacivanja, Aleksandra baca kletvu na Avu.

Stanija bi bila ponosna na svoju drugaricu da je čula reči hvale jer i na ostrvu Odbačenih ne prestaje da komentariše muške članove plemena. Jedva čeka da vidi nekog od njih kako bi im vratila milo za drago, da ih tretira na isti način na koji su nju tretirali dok je bila u plemenu.

- Treba da ih upregnemo jer je ovo ostrvo žena i oni su ti koji treba da budu potčinjeni - kategorična je starleta.

 

Komentari

Ostavi komentar

Social Networking:

Add to your del.icio.us Digg this story Add to Facebook Post to Myspace Add to BlinkList technorati