Ovog leta na plaži bez strija

image

Strije su ožiljci prouzrokovani istezanjem kože kojoj nedostaje elastin i kolagen. Nastaju u periodima naglog gojenja ili rasta, te najčešće osvanu na stomaku, bokovima i grudima tokom trudnoće i puberteta.

Strije se teško uklanjaju, a najbolji način borbe protiv njih je prevencija i nega neposredno što nastanu, tj dok su još ružičaste boje. Za njihovo saniranje koriste se kreme koje hidriraju kožu, podstičući proizvodnju preko potrebnog kolagena i elastina.

Guam je specijalizovana italijanska kozmetika za borbu protiv celulita, strija ili masnih naslaga, na bazi algi, gline, esencijalnih ulja i biljnih ekstrakata. Iz kolekcije izdavajamo:

Guam Snell krema za učvršćivanje tela i protiv strija deluje na mršavljenje i na učvršćivanje tela. Zahvaljujući aktivnim komponentama, sprečava opuštanje kože celog tela.

Guam Inthenso krema protiv strija za grudi i telo deluje preventivno na stvaranje strija i umanjuje vidljivost postojećih. Preporučuje se i posle estetskih hirurških intervencija na grudima, tokom dijeta za mršavljenje i trudnoće.

 

Komentari

vesna 23 Mar 2012
gdje se moze kupiti??? Jel ima u RS?
ukupno: 1 | prikazano: 1 - 1

Ostavi komentar

Social Networking:

Add to your del.icio.us Digg this story Add to Facebook Post to Myspace Add to BlinkList technorati