Katarina Radivojević

aries
  • Rođen(a): 29. Mart 1979, Beograd, Srbija
Katarina Radivojević

Najuspešnija mlada srpska glumica Katarina Radivojević imala je kratak put od anonimnosti do slave. Glavna uloga u filmu Zona Zamfirova obezbedila joj je mesto u istoriji srpske kinematografije.

Sa jedanaest godina prvi put glumi u filmu Policajac sa Petlovog Brda. Na putu do uspeha nije prezala od skidanja pred kamerama, ni od eksplicitnih ljubavnih scena. U filmskom hitu Čarlston za Ognjenku pokazala se u punoj raskoši.

Svaki profesionalni uspeh srpske femme fatale praćen je novom ljubavnom aferom, a žuta štampa uporno preispituje njenu intimu. Povezivali su je sa mnogim uspešnim muškarcima, ali ona se uvek branila ćutanjem, čekajući onog pravog.

Biografija

Uprkos medijskim napisima da su raskinuli jednogodišnju romansu, Katarina i njen izabranik Vidoje i dalje su harmoničnoj vezi. Iako svoju ljubav održavaju na daljinu, jer Ristović živi u Beogradu...
25. maja, na rođenadan bivšeg predsednika SFRJ Josipa Broza Tita, nekadašnja pionirka podseća se omladinskih dana i glumi komadira u performansu umetnice Marte Jovanović.    Boraveći ...
Katarina dočekuje Novu godinu u Egiptu, gde letuje sa svojom hrvatskom koleginicom Marijom Borić, sa kojom se zbližila tokom snimanja serije Najbolje godine. Za najluđu noć drugarice su obukle cr...

Pre nego što se zaljubila u glumu, Katarina je maštala da postane balerina

novosti
image

Kako Novak zabavlja društvo: Crne kose na Đokovićev način (VIDEO)

Svet poznatih
Znamo da naš najbolji teniser obožava i da se provodi i uživa, a ovom prilikom odlučio je da zabavi svoje društvo interpretacijom pesme Crne kose.
Saznaj više
image

Hurem: Tri generacije Uzerli žena (FOTO)

Svet poznatih
Lepa tridesetjednogodišnja glumica, Merjem Uzerli, proslavljena ulogom sulejmanove Hurem, na Instagram profilu obožavaocima se pohvalila koliko uživa u odmoru sa svojom ćerkom Larom.
Saznaj više
image

Razvodi se voditeljka Snežana Dakić

Svet poznatih
Voditeljka Snežana Dakić Mikić nakon devet godina braka razvodi se od supruga, Vladimira Mikića
Saznaj više

Pratite nas

Facebook Twitter