Katarina Radivojević

aries
  • Rođen(a): 29. Mart 1979, Beograd, Srbija
Katarina Radivojević

Najuspešnija mlada srpska glumica Katarina Radivojević imala je kratak put od anonimnosti do slave. Glavna uloga u filmu Zona Zamfirova obezbedila joj je mesto u istoriji srpske kinematografije.

Sa jedanaest godina prvi put glumi u filmu Policajac sa Petlovog Brda. Na putu do uspeha nije prezala od skidanja pred kamerama, ni od eksplicitnih ljubavnih scena. U filmskom hitu Čarlston za Ognjenku pokazala se u punoj raskoši.

Svaki profesionalni uspeh srpske femme fatale praćen je novom ljubavnom aferom, a žuta štampa uporno preispituje njenu intimu. Povezivali su je sa mnogim uspešnim muškarcima, ali ona se uvek branila ćutanjem, čekajući onog pravog.

Biografija

Uprkos medijskim napisima da su raskinuli jednogodišnju romansu, Katarina i njen izabranik Vidoje i dalje su harmoničnoj vezi. Iako svoju ljubav održavaju na daljinu, jer Ristović živi u Beogradu...
25. maja, na rođenadan bivšeg predsednika SFRJ Josipa Broza Tita, nekadašnja pionirka podseća se omladinskih dana i glumi komadira u performansu umetnice Marte Jovanović.    Boraveći ...
Katarina dočekuje Novu godinu u Egiptu, gde letuje sa svojom hrvatskom koleginicom Marijom Borić, sa kojom se zbližila tokom snimanja serije Najbolje godine. Za najluđu noć drugarice su obukle cr...

Pre nego što se zaljubila u glumu, Katarina je maštala da postane balerina

novosti
image

Vlada Stanojević i Ana Marija Žujović: Seksi selfi sa letovanja (FOTO)

Svet poznatih
Voditelj i fitnes prvakinja uživaju u odmoru a fotografije sa letovanja svakodnevno dele sa svojim fanovima na društvenim mrežama.
Saznaj više
image

Olja Crnogorac: Volim da prema đubretu ispadnem čovek

Svet poznatih
Voditeljka koja trenutno uživa na hrvatskom primorju, podelila je sa svojim fanovima fotografije sa odmora, ali i neke od svojih misli.
Saznaj više
image

Robert Patinson o prevari Kristen Stjuart: Koga je briga za to

Svet poznatih
Bez obzira na sve što se dogodilo slavni glumac nema nameru da govori loše o svojoj bivšoj devojci
Saznaj više

Pratite nas

Facebook Twitter