Katarina Radivojević

aries
  • Rođen(a): 29. Mart 1979, Beograd, Srbija
Katarina Radivojević

Najuspešnija mlada srpska glumica Katarina Radivojević imala je kratak put od anonimnosti do slave. Glavna uloga u filmu Zona Zamfirova obezbedila joj je mesto u istoriji srpske kinematografije.

Sa jedanaest godina prvi put glumi u filmu Policajac sa Petlovog Brda. Na putu do uspeha nije prezala od skidanja pred kamerama, ni od eksplicitnih ljubavnih scena. U filmskom hitu Čarlston za Ognjenku pokazala se u punoj raskoši.

Svaki profesionalni uspeh srpske femme fatale praćen je novom ljubavnom aferom, a žuta štampa uporno preispituje njenu intimu. Povezivali su je sa mnogim uspešnim muškarcima, ali ona se uvek branila ćutanjem, čekajući onog pravog.

Biografija

Uprkos medijskim napisima da su raskinuli jednogodišnju romansu, Katarina i njen izabranik Vidoje i dalje su harmoničnoj vezi. Iako svoju ljubav održavaju na daljinu, jer Ristović živi u Beogradu...
25. maja, na rođenadan bivšeg predsednika SFRJ Josipa Broza Tita, nekadašnja pionirka podseća se omladinskih dana i glumi komadira u performansu umetnice Marte Jovanović.    Boraveći ...
Katarina dočekuje Novu godinu u Egiptu, gde letuje sa svojom hrvatskom koleginicom Marijom Borić, sa kojom se zbližila tokom snimanja serije Najbolje godine. Za najluđu noć drugarice su obukle cr...

Pre nego što se zaljubila u glumu, Katarina je maštala da postane balerina

novosti
image

Katarina Šišmanović o Plesu sa zvezdama: Daleko od toga da sam bila najlošija

Svet poznatih
Voditeljka Katarina Šišmanović za Mondo priča o učešću u šou Ples sa zvezdama kao i o tome da li planira da nastavi da pleše.
Saznaj više
image

OVO ĆE VAM SAČUVATI ZDRAVLJE: 6 razloga zašto da ostavite običnu i pređete na elektronsku cigaretu!

Art of living
Elektronska cigareta dočekana je kao spas! Kako za pušače tako i za nepušače.
Saznaj više
image

Demi Mur: Izbegava ceremoniju venčanja bivšeg supruga

Svet poznatih
Glumica Demi Mur (51) planira da pobegne u duhovni centar u Indiji, kako bi izbegla dan venčanja svog bivšeg supruga Eštona.
Saznaj više

Pratite nas

Facebook Twitter