Kraljica srpske folk scene Seka Aleksić na tron se popela zahvaljujući atraktivnim nastupima, četiri uspešna albuma i hrabrosti da često radikalno menja imidž.

Pevačica koja se mikrofona latila sa samo 15 godina dokazala je da je i talentovana glumica, dočaravši lik zaljubljene Smokvice u trećem delu filma Mi nismo anđeli. Uspeh je postigla i na modnoj sceni, lansirajući kolekciju Rich Bitch i Queen’S.

Za razliku od većine koleginica, Sekinu karijeru ne prate veliki skandali. Poznata je po dugim i stabilnim vezama, prvo sa svojim menadžerom Zoranom Kovačevićem, a potom sa manekenom Mladenom Radulovićem. Obojica je opisuju kao fatalnu mešavinu zavodnice i deteta.

Biografija

Dan posle novogodišnjeg koncerta Jelene Karleuše u klubu Magazin, Seka nastupa na istoj lokaciji.Početkom januara pevačica izjavljuje da je odbila angažman u domaćoj seriji Folk jer joj nije bio...
Seka dočekuje 2011. godinu spektakularnim nastupom u Cirihu. Planira da odmah posle Nove godine otputuje sa svojim spurugom Veljkom u Dubai na medeni mesec. Putovanje je, međutim, odloženo zbog spo...
Početkom januara emitovana je epizoda rijalitija Survivor u kome je specijalna gošća Seka. Ona je učesnicima donela zvuke rodnog kraja na daleke Filipine. Zbog planova da se uda za svog verenika ...

Kad god želi da se relaksira, pevačica se prepušta čarima tajlandske masaže, koju smatra nezamenljivom

novosti
image

Vlada Stanojević i Ana Marija Žujović: Seksi selfi sa letovanja (FOTO)

Svet poznatih
Voditelj i fitnes prvakinja uživaju u odmoru a fotografije sa letovanja svakodnevno dele sa svojim fanovima na društvenim mrežama.
Saznaj više
image

Olja Crnogorac: Volim da prema đubretu ispadnem čovek

Svet poznatih
Voditeljka koja trenutno uživa na hrvatskom primorju, podelila je sa svojim fanovima fotografije sa odmora, ali i neke od svojih misli.
Saznaj više
image

Robert Patinson o prevari Kristen Stjuart: Koga je briga za to

Svet poznatih
Bez obzira na sve što se dogodilo slavni glumac nema nameru da govori loše o svojoj bivšoj devojci
Saznaj više

Pratite nas

Facebook Twitter