Saša Kovačević i Tropico Band: humanitarni koncert u Zrenjaninu

Pop pevač Saša Kovačević i sastav Tropico Band organizovaće u utorak 16. avgusta u klubu Garden u Zrenjaninu humanitarni koncert za pomoć Milici Knežević10.08.2011. 13:00h

Saša Kovačević i Tropico Band prirediće u utorak 16. avgusta u klubu Garden u Zrenjeninu koncert za pomoć sedamnaestogodišnjoj Milici Knežević, kojoj je potrebna operacija u Rusiji, a njeni roditelji finansijski ne mogu da joj obezbede.

- Zovem se Milica i imam sedamnaest godina. U maju 2009. godine sam imala saobraćajnu nesreću usled koje mi je povređen vratni deo kičme, kao i kičmena moždina. Posledica toga je kvadriplegija, oduzetost sva četiri ekstremiteta. Potrebna mi je vaša pomoć, a lečenje u Rusiji, za koje verujem da će mi pomoći, trenutno je jedina mogućnost da mi bude bolje. Lečenje sa njima traje do dve godine, ali moguće je da će biti i kraće, a možda i duže u zavisnosti od oporavka. Prvi odlazak košta 21.000 evra, a nakon toga potrebeno je ići na svaka četiri meseca, a svaki odlazak košta od pet do sedam hiljada evra. To je i više nego mnogo novca, a ja ga kao i moji roditelji koji su nezaposleni, nemam – govori Milica, a cena karte za humanitarni koncert je 300 dinara i kupovaće se na ulazu tokom same večeri. 

>> Pratite STORY na VIBERU: http://chats.viber.com/storyserbia <<


Inicijalizacija u toku...

Ostale vesti iz rubrike