Tanja Savić: Maksim je moj životni dar

Lepa pevačica Tanja Savić i njen izabranik Dušan Jovančević samo za Story govore o prvim trenucima koje provode sa svojim naslednikom Maksimom koji je njihovoj svakodnevici dao novi smisao23.01.2011. 15:00h

foto: Luka Šarac

Lepoj pevačici Tanji Savić (25) pred sam smiraj protekle godine ispunila sa najveća želja o kojoj je maštala još kao devojčica. Naime, u šest časova i četrdeset i četiri minuta po australijskom vremenu 29. decembra u njen život kročio je dugoočekivani i priželjkivani sinčić. Šarmantna muzička zvezda Grand produkcije porodila se prirodnim putem i na svet donela zdravog dečaka teškog tri kilograma i petsto grama i dugačkog pedeset centimetara, kome su ona i njen presrećni partner, australijski biznismen srpskog porekla Dušan Jovančević (30), sa nekoliko dana zakašnjenja nadenuli ime Maksim. Zaljubljenim partnerima koji su zajedno već godinu i po dana ovo je prvo dete, a iako je lepoj crnki termin za porođaj bio 25. decembar mališan je odlučio da malo sačeka i svega dan i po pre novogodišnje noći dođe na svet.

- Porođajni bolovi počeli su u 20 časova prethodnog dana, nakon čega smo se zajedno uputili u porodilište. Nisam se odvajao od Tanje, tako da sam i u porođajnoj sali bio sa njom. Na svoju neizmernu radost imao sam priliku da presečem pupčanu vrpcu svom prvom nasledniku - kaže za magazin Story presrećni otac, dok izabranica njegovog srca objašnjava koliko joj je dolazak sina na svet promenio život.

- Saznanje da imam nešto svoje je prelepo i neopisivo. Silno sam želela da rodim sina i san mi se ostvario. Dečak je prelep, a moj život sada ima potpuno drugačiji smisao. U stvari, mislim da je njegovim rođenjem život dobio jednu višu svrhu. Jednostavno sam presrećna i svima bih kao novogodišnju želju poželela da im se dogodi nešto ovako lepo - priča ponosna mama o čarima roditeljstva i ističe da nije osećala strah kada se uputila u porodilište.

- Dobro sam se raspitala o svim opcijama porođaja i sada mogu da kažem da sam dodatno radosna što je sve bilo kako se samo poželeti može zbog čega sam imala priliku da se porodim prirodnim putem. Redovno sam odlazila u savetovalište i postavljala hiljade pitanja, ali tek sada vidim da ona nisu imala previše smisla pošto priroda uglavnom sve sama obavi - objašnjava Tanja. Njen partner Dušan posebno je srećan što je Tanjin porođaj prošao odlično, ali se sa svojom lepom partnerkom dugo dvoumio oko izbora idealnog imena za mališana.

- Zahvalan sam Bogu što je sve proteklo u najboljem redu i što su i Tanja i beba dobro. Dugo smo razmišljali kako da nazovemo našeg sinčića, ali na kraju smo se složili da je Maksim savršeno ime. Nisam mogao da dočekam trenutak da mi se moja dva anđela pridruže u porodičnom domu u Golden Kost Sitiju gde je i pre nego što smo se zaputili u porodilište sve bilo spremno za dolazak našeg naslednika - rekao je Dušan koji bi sa porodicom trebalo da doputuje u Srbiju krajem aprila 2011. godine.

Moni Marković

>> Pratite STORY na VIBERU: http://chats.viber.com/storyserbia <<


Inicijalizacija u toku...

Ostale vesti iz rubrike
  • bilja, 2011-04-06 17:22:01

    sve cestitke
  • bojana, 2011-01-24 03:44:51

    Tanja je preslatka.