Siniša Ubović: Ono što dajemo - to nam se i vraća

Pored toga što je glumac, Siniša Ubović je i Heal Your Life trener koji drži radionice u Life centru06.06.2011. 19:00h

foto: Dalibor Danilović za Sensu

foto: Dalibor Danilović za Sensu

Nekada je veoma teško da shvatimo koliko je jednostavno da donesemo odluku i da situaciju u kojoj se nalazimo preokrenemo u svoju korist

- Navikli smo da se pre fokusiramo na problem nego da svoju pažnju usmerimo u pravcu rešenja. A život je igra koja ima jednostavna pravila: ono što dajemo - to nam se i vraća. Pridajući važnost problemu, prepričavajući pojedinosti i deleći svoju muku sa bliskim osobama, mi ustvari svu svoju snagu dajemo problemu i na taj način ga samo uvećavamo. A život uvek odgovara na naše zahteve i veoma je darežljiv. Uvek nam daje ono čemu poklanjamo svoju pažnju, verujući da je to ono što nam treba. Zar nije onda mnogo korisnije da takozvani problem posmatramo, ne kao kaznu, već kao lekciju. Problem nije tu da bi nas blokirao, on je tu da bi nas upozorio da smo krenuli na pogrešnu stranu. Vreme je da zastanemo i da promenimo pravac. Kad jednom konstatujemo šta je ono što ne želimo, jedino je važno da počnemo da razmišljamo o tome kako bismo želeli da se ta situacija reši. Ono što smo smatrali problemom jeste najveći dar koji nam život šalje. To je znak da je vreme da se trgnemo i da jasno i glasno sebi damo dozvolu da slobodno uđemo u proces promene. Promena je najveći poklon koji možete sebi darovati. Svako od nas u sebi poseduje snagu da počne da živi na način na koji mu to najviše odgovara. Svako od nas u sebi poseduje sve ono što mu je potrebno za uspeh. Jedinstveni program naših radionica baziran je na učenjima Lujze Hej, autorke svetskog bestselera Kako da izlečite svoj život, a pomoćiće vam da otkrijete sve svoje potencijale, da probudite svoju snagu, i da vam kroz jednostavne, ali snazne vežbe pomogne da počnete da živite život kakav zaslužujete – poručuje Ubović.

>> Pratite STORY na VIBERU: http://chats.viber.com/storyserbia <<


Inicijalizacija u toku...

Ostale vesti iz rubrike
 • olivera, 2012-10-12 10:54:33

  Zainteresovala me je ova tema,da li ce biti predavanja i u Vrscu. Hvala
 • Ksenija, 2011-12-20 14:20:13

  Zainteresovala me je ova tema, da li ce biti predavanja i u Novom Sadu? Hvala.
 • Ksenija, 2011-12-20 14:19:38

  Zainteresovala me je ova tema, da li ce biti predavanja i u Novom Sadu? Hvala.
 • Put Promene, 2011-12-07 09:21:49

  Sve informacije o radionicama Lujze Hej mozete naci na sajtu www.putpromene.com Naredna radionica u Beogradu se odrzava 10. i 11. decembra u Life Centru.
 • olgica gvozdenovic, 2011-12-06 19:42:25

  citajuci knjigu od Lujiza Hej MOC JE U VAMA uspela sam da zivot preokrenem za 360 stepeni. citala sam i druge knjige i pitala sam se da li i u nas postoje takve radionice. Divno recite gde i kako mogu da se prijavim. pozdrav
 • Maryann, 2011-06-06 20:36:45

  O da,Lujza Hej,genijalna zena i jedna od onih koje veoma cenim!Puno sam toga njenog procitala i bilo mi je od koristi a ona i svojim zivotom i godinama za postovanje,mnogo od toga pokazuje i dokazuje.