Lepa Brena: Za Dan zaljubljenih koncert u Novom Sadu

Folk pevačica će na Dan zaljubljenih 14. februara u Novom Sadu u Spensu, održati koncert posle 18 godina03.02.2014. 17:59h

Lepa Brena

Lepa Brena

Lepa Brena održala je konferenciju za štampu povodom svog nastupa u hotelu Park u kojem je živela, kada je došla u Novi Sad. Pevačicu su dočekali tamburaši uz pesmu Ja nemam drugi dom.Koncert će se sastojati iz četiri celine, sa njom će biti i igrači Pozorišta na Terazijama, trubači Dejana Petrovića, tamburaši, ali i brojna publika. Naime, interesovanje za koncert Lepe Brene je ogromno, pa se može očekivati pravi spektakl.

>> Pratite STORY na VIBERU: http://chats.viber.com/storyserbia <<


Inicijalizacija u toku...

Ostale vesti iz rubrike
  • Gorica, 2014-02-13 23:34:56

    JEDNA JE BRENA ! Još od stare Juge i prošlih vremena, nema takve dive kao što je Brena. A ti me Cile , sad gricni za uvce, i pevaj pesmu o Čačku svom, gde god da odem ,tebi se vratim ,,JER NEMAM DRUGI DOM „ Čik, čik, čik pogodi, koga sanjam svake noći , MOJ GOLUBE , ja te molim RECITE MU DA GA VOLIM ! NE BIH JA BILA JA, baš sam lepa zar ne vidiš , i dok Šeik mene prosi , PAZI KOME ZAVIDIŠ. SANJAJ DUGE NOGE i ta oka snena , i nemoj da patiš , JA SAM NEŽNA ŽENA. I SLOBODNO uđi , MAČE MOJE u sobu gde se naša ljubav tka, i nije mi važno tvoje ime, ja sam JUGOSLOVENKA ! Ako me ti varaš , imam slatku osvetu , ali nikad METAK ne dajem za POSVETU . TI SI MOJ GREH !