Celebrity News

Dušica Jakovljević nakon raskida: Bila sam previše otvorena kad su emocije u pitanju

Dušica Jakovljević nakon raskida: Bila sam previše otvorena kad su emocije u pitanju

Voditeljka Dušica Jakovljević nedavno se našla u centru pažnje javnosti nakon što je njen do skoro izabranik biznismen Nikola Konstantinović postavio fotografije sa pevačicom Sandrom Valterović i tako svima stavio do znanja da su oni voditeljka raskinuli.

Nakon ovoga sada se i Dušica oglasila medijima:

- Shvatila sam da je ova godina bila toliko otvorena što se tiče mojih emocija da ću novoj da se malo primirim - rekla je Jakovljevićeva za "Blic", te istakla šta će joj u narednom periodu biti glavna okupacija.

- Samo hoću malo više da dam akcenat na neke poslovne stvari i na neke ideje. Želim da u 2020. iznenadim sve sa nekim novim stvarima - dodala je Dušica, pa zaključila da ne razmišlja o emotivnom statusu:

- U pitanju su neke poslovne stvari, samo to - bila je iskrena voditeljka za pomenuti list.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) дана 5. Јан 2020. у 2:58 PST

Podsećamo, na početku svoje veze sa Konstantinovićem, Dušica Jakovljević je priznala svima koliko je srećna kao i koliko je tadašnji dečko uticao na nju:

Dušica Jakovljević KONAČNO POKAZALA MLAĐEG DEČKA

– Posle dužeg vremena sam srećna! Zaljubljena sam, ali nikada nisam bila jedna od onih osoba koje idu okolo i svima govore kako im je u vezi. Privatnost čuvam samo za sebe, ali ljudi oko mene primećuju da sam vedrija, pa mi kažu: ‘Duška, ti blistaš!’ Stvarno mi je lepo u vezi, odlično se slažemo i mnogo mi je važno što Nikola ima razumevanja za moj posao. Često ponavljam koliko je važno da partneri budu tolerantni. Ako nema tolerancije, veza brzo propada – rekla je tada Dušica za “Informer” i istakla kako je pored Nikole postala svesna svoje ženstvenosti.

– On mnogo lepo utiče na mene, motivisao me je da se vratim ženstvenosti. Ne moram više da budem grubo žensko! Naravno, ima toga još u meni, ali sam dala sebi šansu da budem prava dama. Moj dečko voli da nosi bele košulje, pa sam i ja počela često da ih oblačim – zaključila je ona tom prilikom.