Celebrity News

Novi spot Milice Pavlović oduševio publiku, a Marina Tucaković je uporedila sa Madonom!

Novi spot Milice Pavlović oduševio publiku, a Marina Tucaković je uporedila sa Madonom!

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Status kvo" oduševio je fanove, a Marina Tucaković uporedila Marinu sa kraljicom popa

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović potpuno je posvećena svojoj karijeri i uvek se trudi da pruži svoj maksimum. Od kada se pre osam godina pojavila na sceni, naučila je kako da se istakne u velikoj konkurenciji. U tome je bilo presudno, kako kaže, to što "neizmerno voli svoj posao".

Milicina nas je nedavno na društvenim mrežama zaintgirirala objavama da sprema nešto veliko i novo, a zatim je na Dan zaljubljenih u etar pustila pesmu "Status kvo" koja je odmah stigla do samog vrha trendinga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Feb 16, 2020 at 4:05am PST

- Tekst govori o mom viđenju izlaska iz status kvo situacija. U prevodu, mogu da volim do kostiju, ali ne i da ne znam na čemu sam sa partnerom. Često sa prijateljima pričam upravo o takvim situacijama. Dešava se da se mesecima dopisuješ sa nekim, izlaziš, čak i kad se desi poljubac ili nešto više, ti već sledećeg jutra ne znaš na čemu si. Ko se tu čega plaši i zašto je bitno ko će kome prvi da se javi? Ako ima strasti, interesovanja i neke lepe energije, svako svoj ponos može da ostavi po strani - rekla je Milica za magazin "Hello".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Feb 21, 2020 at 4:39am PST

Sudeći prema komentarima njenih oduševljenih fanova na društvenim mrežama, Milica je napravila ozbiljan hit, a pesmu je pohvalila i Marina Tucaković.

Marina je prepisku započela preko Instagram storija, a zabeležio Blic.

- Ali ova je vrh - napisala je Marina Milici, na šta je seksi Senjorita ostala bez teksta, pa je uzvratila emotikonima.

Međutim, usledio je još jedan Marinin komentar u kome je Pavlovićevu uporedila sa svetskom zvezdom Madonom.

- Veruj mi Mico ceo album treba da ti bude u tom fazonu, da se oslanja malo na Madonu, malo na Balkan.

Milica Pavlović: Morala sam da budem bolja od svih da bi me prihvatili!

Inače, Marina Tucaković i Milica Pavlović sarađivale su već nekoliko puta i nikada nisu krile da su još posle prvog susreta mnogo zavolele jedna drugu. Marina je nedavno istakla da je znala da će Milica postati velika zvezda.

 - Za Milicu se pričalo da je profesionalna, da zna šta hoće, ali da je za saradnju komplikovana i da se meša u autorski rad, što ja mrzim iznad svega. Kada mi se javila da radimo ja sam se tada mislila u sebi “E samo mi ti fališ da mi ispiraš mozak”. Kad sam je upoznala videla sam upornu mladu ženu koja ima jasan plan da osvoji publiku i da traje, i da peva muziku koju voli – rekla je Marina za „Blic“.

Milica Pavlović pored pevanja našla novo zanimanje i sve iznenadila ovim talentom

- Uz to je u komunikaciji veoma prijatna, pametna, pozitivna, lepo vaspitana i naravno pleni, pa je i mene zavela. Imam poruku za nju da i dalje nastavi da bude to što jeste, samo neka muči nas autore jer je bila u pravu. Samo neka ne napušta svoje snove, samo napred i Bog će joj još više uzvratiti – dodala je Marina.

Milica Pavlović: Uspeh mi je doneo moćne neprijatelje

Novi rat na estradi?

Verbalni sukob Milice Pavlović i Snežane Đurišić

Na domaćoj estradi ima i onih koji ne dele isto mišljenje kao Marina Tucaković. Naime, u jeku promocije nove pesme „Status kvo“, Milica Pavlović je gostovala u emisiji „Amidži šou“, a u jednoj od igara dobila je neprijatno pitanje na koje je morala da odgovori.

- Mnogo teško. Ovo je najgore pitanje ikada. Odgovor je Snežana Đurišić - rekla je Milica i pocepala papir na kojem bilo pitanje ne želeći da otkrije o čemu se radi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Feb 13, 2020 at 2:22pm PST

Međutim, to je ubrzo otkrio Srpski telegraf i objavio da je pitanje bilo: "Ko je po vama najiritantnija osoba na estradi?"

Povodom toga, oglasila se i Snežana Đurišić koja je za pomenuti list rekla da nije bila iznenađena Miličinim istupom u emisiji, koji je nazvala ružnim.

Takođe, navodi se i da sukob dve koleginice postoji još iz dana kada se Milica takmičila u emisiji "Zvede Granda", gde je Snežana bila članica žirija. Navodno, Đurišićeva nikada nije Milici davala podršku. Posle Snežaninog odgovora, ponovo se oglasila i Milica rekavši:

- Ne znam zašto jedna tako ostvarena i uspešna žena ima potrebu da priča ružno o mladoj koleginici koja na pošten način stiče popularnost i uspeh. Koliko zavidan i zao treba neko da bude.

Sanjam ga: Milica Pavlović priznala da joj poznati muškarac “dolazi u snove”

Milica Pavlović i dalje nema sreće u ljubavi?

Mlada pevačica Milica Pavlović nerado govori o privatnom životu, a mediji često pokušavaju da saznaju da li je još uvek sama ili vešto krije svoju 'jaču polovinu'.

U nedavnom intervjuu za magazin "Hello" upitana, kako je moguće da niko do sada nije zaslužio da ga predstavi javnosti i gde muškarci greše kada je ona u pitanju, Milica je rekla:

- Postavila sam sebi prioritete. Svaki dostignuti cilj iziskuje postavljanje novog, još zahtevnijeg. Od početka karijere verovala sam u svoj put, u sopstvenu viziju. Želela sam da moj rad i muzika budu nešto kroz šta će me publika upoznati. Svesno sam žrtvovala emocije, a svoj mir i privatnost čuvala sam samo za sebe. Kao svaka žena, imala sam emotivne lomove, ali kratkog daha. Nekad bi mi i zafalio taj zagrljaj, lepa reč ili jednostavno neizgovorena reč sa osobom koja bi bila pored mene, ali sam unutrašnjom snagom uspevala da se izborim sa tim, da odolim iskušenjima i eleminišem pogrešne izbore.