Celebrity News

Slavica Ćukteraš potvrdila razvod: Sve se završilo za minut i po!

Slavica Ćukteraš potvrdila razvod: Sve se završilo za minut i po!

Budući da se u proteklom periodu dosta spekulisalo o razvodu Slavice Ćukteraš (34) i golmana Vladimira Avramova (40), koji imaju petogodišnji brak iza sebe, sada je poznata pevačica konačno potvrdila razvod

- Ništa tu nije senzacionalno. Kada osoba dobije dete, prioriteti se menjaju i u celoj toj priči je najbitnije da dete ima oba dobra roditelja. Postoji rasturena kuća i postoji razdvojena kuća, kada roditelji ne žive zajedno. Jedno je kada dete živi u gunguli, a drugo kada dete živi u miru - izjavila je Slavica u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

U ovoj, svima dobro poznatoj emisiji prvi put je pričala o razvodu, s obzirom na to da vešto krije privatan život i razdvaja posao od onoga što čuva samo za sebe.

Zbog OVOGA što joj se dešavalo mislila je da će UMRETI: Slavica ISKRENO O BORBI SA VELIKIM PSIHIČKIM PROBLEMOM!

- Vlada je jedan divan čovek. Predivan otac, požrtvovan otac, podrška moja svestrana i dan danas. Njegova trenerska karijera je krenula uzlaznom putanjom, postao je jako tražen trener u Evropi... Jedan veliki gospodin. Ja sam želela da se vratim svom poslu, on takođe, nije želeo nezadovoljnu ženu. Jednostavno, dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bismo oboje bili srećni i da bi dete imalo srećne roditelje. Bio je sporazumni razvod koji se sastavio u minut i po. Drago mi je što s takvim čovekom imam dete, jer on zaista Viktoriju gleda kao sto očeva, a znamo koliko je muška figura u porodici potrebna - rekla je Slavica.

Kako su nedavno preneli svi domaći mediji, pevačica je navodno ubrzo nakon toga počela da se viđa sa nekadašnjim dečkom, muzičkim producentom Žikom Jakšićem.

Oni su, prema pisanju "Alo"-a, nekoliko puta viđeni zajedno, ali do pomirenja ipak još nije došlo.

- Žika i Slavica su dugo bili u vezi i uvek su se super slagali. Posle raskida su ostali u super odnosima i uvek su jedno u drugom imali prijatelja. Nisu se dugo čuli jer su posle rastanka našli druge partnere. Žika se razveo pre dve godine i od tada u javnosti nije bio sa drugim devojkama, a kada je od prijatelja čuo da je Slavica stavila tačku na brak sa Vladimirom, poželeo je da je čuje. Nabavio je njen broj preko prijatelja i kada ju je pozvao, ona se veoma obradovala. Razgovarali su kao da nije prošlo gotovo deset godina od njihovog raskida i dogovorili su se da popiju kafu kada Slavica bude bila u Beogradu - otkriva izvor za pomenuti list i dodaje da su prvi put na kafi bili više od tri sata.

- Kada su se videli, nisu znali odakle da počnu sa pričom. Slavica je bila veoma uzbuđena što se videla sa njim nasamo i što je mogla da mu kaže šta se desilo sa njom i Vladimirom. Svom prijatelju se poverila i rekla mu da joj je bilo mnogo lepo sa Žikom, ali da su oni samo prijatelji i da će tako za sada i ostati jer nema nameru da se upušta u ljubavnu vezu. Ni pod razno ne želi da njiho va ćerkica trpi i oseti razvod, a kamoli da upoznaje maminog novog dečka. Malena Viktorija živi sa Slavicom i bilo bi veoma rano da upoznaje nove ljude. Ono što je dobro jeste da je Slavičina ćerka navikla na razdvojenost roditelja i nije joj teško što tate nema. Slavica je svakodnevno u kontaktu sa Vladom zbog naslednice i sve je kako treba - rekao je izvor ovog lista i objasnio da muzički producent ima strpljenja sa Slavicom i da želi da njihovo prijateljstvo ne bude previše forsirano.

Vratila se na scenu posle DUGOGODIŠNJE pauze i pokazala kako izgleda kad nije doterana za scenu! (foto)

Slavica Ćukteraš  - novo životno poglavlje

Podsećamo, pre par godina posle više od decenije vrednog rada, Slavica je donela odluku da se povuče s javne scene. Tiho i bez najave, lepa brineta spakovala je kofere i otišla najpre u Italiju kako bi sa svojim partnerom, tada golmanom, a sada trenerom Vladimirom Avramovim, započela novo poglavlje života – stvaranje porodice.

Tada zaljubljeni par se potom venčao, dobio naslednicu Viktoriju, koja sada ima tri godine, a deo života proveli su u Japanu i Dubaiju.

Posle višegodišnje pauze, pevačica se prošle godine vratila na domaću muzičku scenu.