Celebrity News

Emotivna slika Prije i njenog sina otkrila jedan bitan detalj (FOTO)

Emotivna slika Prije i njenog sina definitivno obeležila je kraj praznične čarolije u njihovom domu....

Emotivna slika Prije i njenog sina otkrila jedan bitan detalj (FOTO)

U domu Aleksandre Prijović sve pršti od ljubavi. Popularna pevačica i njen suprug Filip uživaju u svakom trenutku, a nedavno su odmarali i na Zlatiboru gde su napunili baterije za buduće avanture sa sinom. 

Praznici u njihovoj kući prošli su u harmoniji i blagostanju, a mnoge je oduševila činjenica da se Aleksandra uopšte nije odvajala od svog sina. Dama neprikosnovenog glasa iskoristila je svaki trenutak da uživa s njenim naslednikom, a kraj praznika obeležila je preslatkom fotografijom koja je mnogima rastopila srca. 

Aleksandra Prijović sa sinom uživa na Zlatiboru, a jedan prizor je sve raznežio

Foto: Instagram screenshot

 

Aleksandra Prijović pokazala je nikad viđenu fotografiju sa sinom, a jedan detalj sve je iznenadio. Budući da su već objavljivali divne novogodišnje slike pored raskošne jelke, ova slika došla je kao trešnjica na torti.

Ova preslatka fotografija otkrila je koliko je Aleksandar porastao. Preslatki plavušan mami je uputio poljubac, a u opisu fotografije Prija je napisala: 

- Najslađi poljubac na svetu - poručila je Aleksandra putem objave na Instagramu ispod koje se nizalo pregršt komplimenata na njihov račun...

Svi slave kraj 2020. godine, ali Aleksandra i Filp imaju veći povod za radovanje

 

 

Komentari (0)

Loading