Blog

Ana, Darko i Adel neprepoznatljivi: Ko vas je najviše šokirao transformacijom?

Ana, Darko i Adel neprepoznatljivi: Ko vas je najviše šokirao transformacijom?

Ana Nikolić, Darko Lazić i Adel u proteklom periodu šokirali su javnost svojim novim izgledom. Njihov proces mršavljenja pratio je veliki broj ljudi, a od oduševljenja neki su stigli i do razočarenja...

Ana Nikolić, Darko Lazić i Adel stigli su do neprepoznatljivosti, a gde ima lepih komentara, uvek ima i onih manje prijatnih.

Budući da su sve troje imali problema s viškom kilograma, Ana, Darko i Adel uspeli su da u isto vreme svoju kilažu svedu na zadovoljavajuću. Međutim, bez obzira na trud i mukotrpan proces kroz koji su prošli, sada su izloženi kritikama javnosti.

Ana, Darko i Adel neprepoznatljivi

Darko Lazić smršao je više od 60 kilograma, a nove slike izazvale su oprečna mišljenja. Dok neki misle da folker izgleda odlično, drugi ipak govore da je na korak od anoreksije…

Poznati pevač oseća se odlično, ali određeni pratioci ipak su šokirani njegovom transformacijom.

Komentari koji se, pored komplimenata, nižu ispod njegovih slika kažu da je pevač preterao u mršavljenju i da će, ukoliko tako nastavi, postati anoreksičan…

NE PROPUSTITE: Ana Nikolić nosi svoj krst: Posle razvoda dotakla sam dno!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᏨᎾᏨᏦᎿᎯᎨᏝ ᏰᎯᏒ🍹 (@onlyforhedonist) on Aug 20, 2020 at 12:59am PDT

– „Ovaj čovek će postati anoreksičan, jer samo jede supicu”, „Bukvalno se prepolovio”, „Nije više isti čovek” samo su neki od komentara ispod Darkovih fotografija na „Instagramu”.

Osim toga, Darko Lazić i dalje je nezadovoljan izgledom, a kako ističu domaći mediji, sada ide ponovo pod nož jer želi da skine višak kože.

Darku visi koža i to mu smeta, pa je odlučio da se zategne. Zamislite koliko kože je ostalo nekom ko je imao 142 kilograma, a sada ima 72?! Uspeo je da dođe do željene kilaže, a posle ove operacije imaće telo kao maneken – rekao je izvor blizak folkeru za „Informer” i dodao:

– Rekao mi je da će da uradi još ovu operaciju i više mu ne pada na pamet. Muka mu je od lekara. Ni sam ne zna koliko je operacija imao nakon što je doživeo stravičnu saobraćajku pre dve godine. Ali ovo žarko želi da uradi, jer hoće posle dužeg vremena da bude zgodan i zategnut.

NE PROPUSTITE: Darko Lazić oduševio Marinu: Verenici srce iskočilo od sreće! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Branka Lazic (@milanbranka) on Aug 22, 2020 at 11:49am PDT

Ana Nikolić, koja je nakon porođaja imala 105 kilograma, uspela je da pobedi u borbi protiv kilograma. Za godinu dana, redovnim treninzima i redukovanom ishranom, smršala je na 50 kilograma, što je i manje nego što je imala na početku karijere.

Na putu svog povratka u seksi cicu, kakva je bila kad se pojavila kao devojčurak, imala je veliku podršku svojih pratilaca. Svakodnevno su je bodrili i navijali za nju da bi se, međutim, sada priča potpuno okrenula. Veliki broj pratilaca i fanova misli da je preterala u mršavljenju i da više ne liči na sebe.

Iako je Ana i sama svojevremeno govorila da nikad nije bila ovoliko mršava, ipak je istakla da se oseća sjajno i da joj je dobro u svojoj koži.

Poslednja fotografija Ane Nikolić napravila je pravu pometnju na „Instagramu”. Budući da je bila pristojno i ležerno obučena, mnogi su se ipak osvrnuli samo na ono što je mesecima glavna tema – njena kilaža.

– „Šta si to uradila od sebe?”, „Koliko ti je loša frizura” bili su samo neki od komentara, dok svakako ni oni pozitivni nisu izostali…

– „Ova žena izgleda svetski, a vi možete samo da joj zavidite!“, „Bravo Ana, top si” i mnogi drugi.

NE PROPUSTITE: Ana Nikolić objavila video koji je zapalio Instagram! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Aug 27, 2020 at 12:52am PDT

Ana, Darko i Adel neprepoznatljivi - Trnovit put do dobrog izgleda

Adel, poznata dama neprikosnovenog glasa, koja verovatno i ne pretpostavlja da se u domaćim medijima provlači toliko često zbog svoje kilaže, svrstana je na listu s našim najpopularnijim zvezdama.

Engleska pevačica takođe je prešla trnovit put od slatke bucke, međutim možemo li reći da je došla do izgleda seksi cice?

Ovo pitanje postavlja se mesecima na „Instagramu”, a poslednja fotografija posvedočila je da je ipak s viškom kilograma bila mnogo lepša.

Iako je njena lepota neosporna, kao i talenat, razlika je očigledna. Od jedre dame koja je plenila energijom na bini, sada je samo bleda mršavica.

NE PROPUSTITE: Adel, da li si to ti?! Pevačica se transformisala do neprepoznatljivosti! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele) on Aug 30, 2020 at 3:17pm PDT

Posle više od godinu dana i 45 kilograma manje, Adel je konačno pokazala figuru u kupaćem kostimu.

Pozirala je u minijaturnom bikiniju, sa zanimljivom frizurom na karnevalu u Londonu, zbog koje su je napali mnogi pratioci, rekavši da je ukrala zaštitni znak Afroamerikanaca.

Čak, pre nekoliko nedelja, jedna njena obožavateljka imala je negativan komentar na njen izgled.

Evo kako je glasio komentar:

– Imam dve ćerke. Nisu te uopšte prepoznale. Kako da im to objasnim? Izgledaš bolesno… Žao mi je. Tako sam razočarana. Ti si divna osoba, ali ne znam kako ćerkama da objasnim to što više ne ličiš na sebe – poručila joj je ova žena na „Instagramu” indirektno govoreći da Adel daje loš primer mlađim naraštajima.

Kažite nam u anketi ko je vas najviše šokirao ili oduševio transformacijom...

NE PROPUSTITE: Režim u koji se kune! Koliko je Adel trebalo godina da smrša 45 kilograma?

Ko vas je najviše šokirao transformacijom?
  • Ana Nikolić me je šokirala, ali pozitivno. Jeste da je mršava, ali trud i rad treba ceniti!
  • Darko Lazić je preterao, ali ipak izgleda dobro. Samo neka poradi na zatezanju i biće top momčina!
  • Adel je najveće razočarenje. Uopšte ne liči na sebe. Ne deluje čak ni zdravo!
58  · 58 
Glasaj RezultatVrati se na glasanje

Komentari (0)

Loading