Blog

Nova Ana Nikolić hara društvenim mrežama

Nova Ana Nikolić hara društvenim mrežama

Ana Nikolić Instagram društvenu mrežu u poslednje vreme najčešće koristi za promociju novih pesama kojima je oduševila publiku. Dugoočekivani album postao je pravi hit, a njeni obožavatelji su sa nestrpljenjem i aplauzima prihvatili nove pesme.

Ana Nikolić je veoma popularna srpska pevačica koja se na domaćoj sceni pojavila 2003. godine sa pesmom "Januar". Učestvovala je na Beoviziji i dobila je nagradu za muzičko otkriće godine. Ana je oduvek privlačila pažnju publike kako energičnim i iskrenim pesmama, tako i svojim nastupima i plesom. Lepa i zgodna, uvek je isticala svoju besprekornu liniju koju je, posle problema sa kilogramima nakon porođaja, uspela da dovede u red.

Ana Nikolić Instagram diva

Uvek energična, hrabra i nezavisna, Ana Nikolić, na društvenoj mreži Instagram objavljuje kako fotografije iz svog privatnog života, tako i kadrove sa snimanja spotova i pesama.

Neretko svoje pratioce obraduje porodičnom fotografijom na kojima su njena baka, ili otac, majka i brat. Anin brat je tokom cele njene karijere bio uz nju, savetovao je, pratio i podržavao. Tako je i danas.

https://www.instagram.com/p/BT8reZQFCKA/

"Moja baka... Neko se, prosto, rodi kao dama... Za razliku od nas nekih... Koji moramo da učimo", napisala je na Instagramu uz fotografiju. Tokom godina, Ana je više puta isticala da mnogo voli, ceni i poštuje svoju baku, kao i da se ugleda na nju.

https://www.instagram.com/p/B4IKJV6gata/

Takođe, Ana Nikolić često svoje pratioce počasti fotografijom sa kćerkom Tarom. Devojčicu je dobila sa pevačem Stefanom Đurićem Rastom u avgustu 2017. godine. Nekoliko puta je navela u medijima da je Tara potpuno promenila njen život i da joj trenutni, sporiji, tempo života mnogo više odgovara. Kćerka je njen celi svet.

https://www.instagram.com/p/B5fzwhJnNWS/

Ana Nikolić Instagram promocija

Pevačica je aktivna na estradnoj sceni još od 2003. godine. Sve do 2016. godine objavila je veliki broj pesama koje su veoma brzo i lako pronašle put do publike.

"Romale Romali", "Devojka od čokolade", "Milion dolara", "Džukelo", "Mišo moj", samo su neki od brojnih hitova koji su učinili da njena karijera ide uzlaznom putanjom.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Godine 2016. snimila je album na kome se nalazi osam pesama. Snimljen je u saradnji sa Stefanom Đurićem Rastom, a naglasila je i da su sve pesme autobiografske.

https://www.instagram.com/p/_9d2lTA-T5/

Nakon tri godine pauze i turbulencija u životu, Ana 2020. godine objavljuje nov album "Klinika" koji promoviše na Instagramu i Youtube-u. Naglasila je da jednu polovinu albuma čine spore pesme kojima je želela da iskaže svoje emocije i osećanja. Ipak, druga polovina je albuma je energičnija i predstavlja nov početak.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Osim pesama "Klinika" i "Hijene", veliki hitovi su i "Bilo je lepo" i "Ženo". Poslednja objavljena pesma je "Perspektive" uz koju je poslala emotivnu poruku svojoj majci.

"Ovu pesmu posvećujem svojoj majci, koja je uvek bila tu… I na vrhu i na dnu… Mama volim te", napisala je Ana na Instagramu.

Spotove je snimala bez pauza, pa se dešavalo i da kolabira na snimanju. Uložila je mnogo vremena i truda u najnoviji album koji je, zaista, dočekan gromoglasnim aplauzom.

https://www.instagram.com/p/B9kQUTKn2r0/

Takođe, Ana promoviše zdrav život i bavljenje fizičkom aktivnosti jer je jedino na taj način moguće otarasiti se viška kilograma. Ana je imala ovaj problem nakon porođaja, ali je disciplinom uspela da smrša i sada ponovo ima izvajano telo na kom mnogi mogu samo da joj pozavide.

Isto tako, mnogi je na Instagramu porede sa mega zvezdom Dženifer Lopez, a da li zaista liče, uverite se i sami.

https://www.instagram.com/p/B1WC0HwC3v7/

Nikad dosadan život Ane Nikolić

Ana Nikolić je bila i deo žirija u takmičenju "Ja imam talenat" zajedno sa svojim tadašnjim suprugom Rastom. Zajedno sa Danicom Maksimović i Srđanom Todorovićem pravili su sjajan šou koji je privlačio mnogo pažnje.

https://www.instagram.com/p/BNZlz72Bs91/

Od kako se razvela, život je posvetila stvaranju novih pesama i svojoj kćerki, kao i porodici. Ipak, nedavno su se pojavili naslovi da je u vezi sa biznismenom sa Cetinja. Navodno su početkom godine letovali na Tajlandu, ali čii se da lljubav nije potrajala, jer se šuška da je došlo do okončanja romanse.

https://www.instagram.com/p/B5noy1HHSFB/

Prelepa Ana se definitivno vratila na velika vrata i pridružujemo se čestitkama ne samo na perfektnom izgledu, već i na hitovima koji će sigurno vladati Youtube-om.

Čitajte Story! Svakodnevno otkrivamo detalje iz života poznatih i donosimo vam najnovije i najsvežije vesti.

Komentari (0)

Loading