Blog

Moda 2020 - Otkrijte aktuelne trendove

Moda 2020 - Otkrijte aktuelne trendove

Moda 2020 donosi nam brojne novine u odnosu na trendove iz prethodnih godina.

Što se tiče boja, dominiraće mint zelena. Ona nas podsvesno asocira na prirodu i zbog toga deluje umirujuće. Prednost je i to što je ova nijansa lako uklopiva sa drugim tonovima, tako da ćete mint suknju ili pantalone moći da kombinujete sa velikim brojem stvari koje već imate.

https://www.instagram.com/p/B7CvUovnHsc/

Uz različite nijanse zelene, aktuelna je i ružičasta, pogotovo kada je u pitanju kolekcija proleće-leto 2020. Lepršavi maksi modeli bogati naborima i volanima, prikladni su za žene različite građe, a donose notu romantike.

Sve ljubitelje disko stila obradovaće to što se ovaj trend ponovo vraća na velika vrata. Upadljivi, špicasti okovratnici, šljokice i glamur, ono su što nude brojne modne kuće. Tu su svakako i neon boje - od zelene, preko roze, do narandžaste. Uz neon kombinaciju sigurno ćete biti primećeni gde god da se pojavite. Ukoliko, pak, preferirate manje upadljiv look, predlažemo vam da se odlučite za nakit, torbicu ili kaiš u neon boji. Time ćete pokazati da pratite trendove, ali i da ih prilagođavate sopstvenim afinitetima.

https://www.instagram.com/p/B4AdPGUihB7/

Trendi materijali i dezeni

Hekleraj je takođe nešto što ćemo viđati na ulicama svetskih metropola. Pletene haljine, suknje i topići u šarenim, upadljivim bojama, posebno su aktuelni tokom leta. Kako bi se postigla održivost, u modnom svetu stvari se polako okreću u pravcu ručnog rada. Heklana garderoba izrađuje se polako, ručno, a nasleđuje se iz generacije u generaciju, što joj daje dodatnu vrednost. Treba naglasiti da heklani odevni predmeti nisu prikladni samo za plažu, već se mogu nositi i u street style varijantama.

https://www.instagram.com/p/B56m4exnrC6/

Ko želi da se pohvali vitkom figurom, može se odlučiti za kratke šortsiće, koji su takođe obeležje 2020. Oni su pogodni za nošenje ne samo leti, već i u prolećnom i jesenjem periodu, uz izbor adekvatnih hulahopki. Uz njih se sjajno uklapaju sakoi i bluze dugih rukava, kao i kožne čizme. U poslovnim prilikama, prikladnije su bermude, koje dolaze uglavnom u neutralnim, prirodnim nijansama.

Za večernji provod na ekskluzivnijim mestima, kreatori predlažu luksuzne, raskošne haljine ukrašene perjem. Podrazumeva se da ovakvi ekstravagantni odevni predmeti nisu za svakodnevne prilike, ali ukoliko budete pozvani na neku svečanost, razmislite i o ovoj varijanti.

Kada su u pitanju dezeni, aktuelne su tufne. One će biti popularne na svim odevnim predmetima, od jakni, haljina, do odela. Uglavnom su u pitanju klasične, crno-bele kombinacije. Moda 2020 donosi nam modele sa puf rukavima. Ovakav kroj košulja i haljina može biti vrlo upečaljiv, ali onda ostatak kombinacije treba da bude svedeniji.

Moda 2020 - Aksesoar 

Ekološka osvešćenost raste iz godine u godinu, a odražava se na različite životne sfere, pa i na modu. Na ulicama ćemo imati prilike da vidimo mnoge prirodne materijale, uključujući ratan. On je prikladan za letnji autfit, pa su kreatori odlučili da nam ponude šešire, tašnice i obuću baš od ratana i trske. S obzirom na to da se uzgaja u dalekim predelima Indonezije i Šri Lanke, ratan će u vaš autfit uneti notu egzotike.

Od aksesoara, nabavite vrećastu, predimenzioniranu torbu koja je must have za 2020. Pored toga što je moderna, ovakva tašna je i vrlo praktična jer u nju možete da spakujete sve sitnice koje će vam biti potrebne tokom dana.

Što se nakita tiče, na zasluženi tron vraćaju se komadi od bisera. Ovaj elegantni dar prirode svaku modnu kombinaciju podiže na viši nivo. Ogrlice, narukvice i minđuše možete nositi u kompletu, ali ponekad se bolji efekat postiže odabirom samo jednog upečatljivog komada.

Modne trendove diktiraju ne samo kreatori, već i brojne javne ličnosti. Jedna od onih koja uvek ide korak ispred ostalih je pevačica Milica Pavlović. Nesvakidašnjim odevnim kombinacijama, atraktivna brineta nepogrešivo ističe sve svoje atribute.

Za više vesti iz sveta mode, zabave i života domaćih i stranih zvezda, pratite Story.

Komentari (0)

Loading