Blog

Nataša Bekvalac - Instagram pršti od seksepila

Nataša Bekvalac - Instagram pršti od seksepila
  • Nataša Bekvalac Instagram koristi kako bi obaveštavala svoje fanove o svim važnim događajima u svom životu.

    Život ove uspešne i aktraktivne estradne zvezde je uvek pun raznih dešavanja. Story je imao priliku da "zaviri" u njen Instagram profil kako bi vam otkrio sve aktuelnosti o Nataši Bekvalac. Verujemo da jedva čekate da saznate kako provodi svoje vreme!

    Nataša Bekvalac Instagram - Pripreme za spektakularan koncert

    Poznato je koliko ova muzička zvezda naporno i vredno radi kako bi ostala na vrhuncu svoje karijere. Nataša Bekvalac Instagram profil zaista dokazuje da u životu ove pevačice nikada nema predaha.

    https://www.instagram.com/p/B8jwLZ7HrfD/

    Naime, lepa Nataša, koju mnogi nazivaju Novosadska Barbika, planira da održi spektakularan koncert u Areni sredinom februara. Izabrala je 14.2. koji je poznat i kao Dan Zaljubljenih. Razlog za to je jer je zaljubljena u život, svoje ćerke i želi da se te večeri ljubav "oseća u vazduhu", koju će svi posetioci osetiti. Poznato je da obeležava 20 godina svoje karijere, pa je uveliko započela sve pripreme za ovaj poseban dan. Ovo se odnosi na tehničke detalje, ali i na njen izgled. Mnogi njeni fanovi se pitaju, zašto je tako nešto uopšte i potrebno? Izgleda kao svetska diva! Ipak, njeno priznanje je sve iznenadilo.

    Iako stalno dobija komplimente na račun svog izgleda, ona smatra da treba da se pozabavi svojom kilažom, i želi da to uradi do koncerta. Mnogi negoduju, jer je primetno da pevačica izgleda bolje nego ikada, iako je nedavno napunila 39 godina. U prilog tome govori provokativna fotka koju je nedavno podelila na Instagramu. Na fotografiji je naga, a gole grudi je pokrila rukama. Brojni fanovi su se oduševili kada su je videli, o čemu govore i brojni komentari ispod slike, koja je "zapalila" ovu društvenu mrežu.

    https://www.instagram.com/p/B4K0zjWHJ8b/

    Uživanje u porodičnoj idili sa ćerkama

    Poznatu pevačicu su uvek povezivali sa raznim muškarcima, i nije nikakva tajna da se udavala tri puta. Ipak, po njenim rečima, to joj trenutno uopšte ne nedostaje. Prestala je da veruje u brak, i smatra ga prevaziđenom kategorijom. Verovatno tome doprinosi i to što se "opekla", i to više od jednom. Prioritet u njenom životu su ćerke Hana i Katja, a fotografija sa njima je raznežila ceo Instagram.

    https://www.instagram.com/p/B68i3LtHg-P/

    "Novosadsku Barbiku" često prate priče da je veoma stroga mama. Kada smo je pitali o tome, rekla je da ih sama odgaja i vaspitava, što je svakako veoma odgovoran i izazovan zadatak. Ipak, po njenim rečima, istovremeno je i najlepši. Pevačica smatra da roditelji puno mogu da nauče od svoje dece, samo ako hoće. Roditeljstvo je zaista najlepši osećaj na svetu, a kada postanete roditelj, sve ostalo pada u drugi plan. Iako Natašina karijera napreduje bolje nego ikada, ona ne dozvoljava da joj to utiče na privatni život, jer je vreme provedeno sa decom najdragocenije.

    S obzirom da se brojni fanovi pitaju kako izgleda Natašina porodična idila, rešili smo da ih obradujemo. Naša ekipa je imala priliku da poseti Natašu i njene ćerke u njihovom predivnom i raskošnom domu. Tom prilikom pao je i "fotosešn", tokom kojeg smo se svi nezaboravno zabavili. Kako lepa pevačica ističe, zaista je uživala tokom fotkanja, kao i njene mezimice. Na slikama se vidi da je u njihovoj kući uvek prisutna divna atmosfera, puna ljubavi. Osmeh na njihovim licima govori više od reči, a Hana i Katja su nasledile maminu lepotu, kao i osećaj za modu.

    Ne sumnjamo da će koncert Nataše Bekvalac u beogradskoj "Areni" biti nešto zaista posebno. Savetujemo vam da nabavite karte što pre, i uživate u Danu Zaljubljenih uz njene pesme koje slave život, a pre svega - ljubav.

  • Komentari (0)

    Loading