Blog

Majčinstvo na prvom mestu: Promene u životima voditeljki nakon porođaja

Majčinstvo na prvom mestu: Promene u životima voditeljki nakon porođaja

Dobijanje deteta je najradosniji čin u životu. Ovo važi kao opšte pravilo, za sve ljude, bili oni poznati ili ne. U poslednje vreme upravo su promene u životima voditeljki nakon porođaja u centru medijske pažnje.

Story vam otkriva šta se to promenilo u životima naših poznatih voditeljki, koje po prvi put javno govore o tome koliko ih je majčinstvo promenilo, a pre svega, oplemenilo.

Promene u životima voditeljki nakon porođaja - Tamara Grujić se ostvarila kao majka!

Poznata srpska voditeljka Tamara Grujić je skoro obeležila stotu emisiju poznatog humanitarnog serijala "S Tamarom u akciji". Mnogi je smatraju jednom od najplemenitijih javnih ličnosti, jer je zajedno sa svojim timom od početka emitovanja serijala promenila život mnogih porodica.

https://www.instagram.com/p/B1y53VFov8N/?utm_source=ig_embed

Zahvaljujući ogromnom trudu, a pre svega dobroj volji, ova grupa posvećenih ljudi uspela je da mnogim porodicama pruži krov nad glavom. Iako ovaj posao zahteva mnogo vremena i žrtvovanja, na njenom licu je i dalje osmeh. A jedan od razloga za to je upravo majčinstvo. Tamara je pre 2 i po meseca donela na svet devojčicu Lenku, i otvoreno priznaje da joj sve sada izgleda potpuno drugačije u odnosu na ranije.

Kako Tamara priča, neminovno je da dođe do ogromnih promena u svakodnevnom funkcionisanju kada postanemo roditelji. Odjedno je potpuno normalno biti hronično neispavan,  oko toga se ne treba ni žaliti. Najveća razlika u odnosu na ranije je "dobijanje prave slabe tačke". Na početku je normalno biti u stanju šoka i stalno promenljivih emocija. Međutim, vrlo brzo se javlja svest o ogromnoj odgovornosti koji roditelji imaju.

https://www.instagram.com/p/B4oyCdoJM1A/

Tamara ističe da bi želela da njeno dete bude više u prirodi a manje preokupirano mobilnim telefonima, ali pušta da se stvari odvijaju svojim tokom. Jedno je sigurno - trudiće se da mu pruži sve najbolje, a na osnovu njenog dosadašnjeg zalaganja, ne sumnjamo da će beba Lenka odrasti u predivnu devojčicu.

Sem toga, još jedna stvar sa kojom Tamara može da se pohvali je izuzetno dobra forma nakon porođaja. Ovo pripisuje genetici, ali i aktivnosti koja je sastavni deo njenog života.

Kristina Radenković: Rođendani su dobili drugačiji smisao

Kristina Radenković, koju svi dobro znamo kao voditeljku omiljenog kviza Slagalice, po drugi put je postala majka. Nakon ćerke Tare koju je dobila pre 3 godine, Kristina je pre dve sedmice na svet donela sina Rogana, a otkrila nam je i neobičnu priču o imenu sina.

https://www.instagram.com/p/B70Pdcjgxq_/

Harizmatična voditeljka ističe da se majčinstvo teško može opisati rečima. Tek kada postanemo roditelji shvatamo snagu i značaj te ljubavi, jer su deca nešto najznačajnije u životu. Kako kaže, možda bi se i ranije odlučila na taj korak da je znala koliko će joj to radosti doneti.

Pored toga, Kristina kaže kako se oduvek radovala rođendanima, ali sada na njih gleda potpuno drugačije. Dok su joj ranije njeni rođendani bili najznačajniji datumi nakon Nove godine i Božića, sada tome uopšte ne poklanja toliki značaj. Iako je nedavno napunila 39. godinu, odlučila se da ga provede u krugu porodice.

Po Kristininim rečima, Tara je veoma srećna što je dobila brata, i uživa u svakom trenutku koji provodi s njim. Voditeljka ima ogromnu podršku supruga, koji je veoma posvećen i brižan otac. Iako je roditeljstvo zahtevno, uz pravog partnera ono postaje pravo uživanje. Kristina se nakon porođaja oseća odlično, i zajedno sa porodicom uživa u ovim najznačajnim momentima.

Komentari (0)

Loading