Blog

Slavica Ćukteraš se razvela - Priznanje šokiralo javnost

Slavica Ćukteraš se razvela - Priznanje šokiralo javnost

Poznata pevačica Slavica Ćukteraš se razvela, a njeno priznanje je zaista iznenadilo javnost.

Njen ljubavni život je uvek bio predmet velike medijske pažnje, a Story vam otkriva sve aktuelnosti iz života ove muzičke zvezde.

Slavica Ćukteraš se razvela - Kraj jedne ljubavi i novi početak

Slavica Ćukteraš se razvela, a mnogi fanovi se pitaju šta se zapravo dogodilo. Međutim, nema razloga za brigu, jer muzička zvezda vredno radi na sebi i spremna je za nove pobede!

https://www.instagram.com/p/B89nzUgAPPR/

Naime, njena ljubavna priča se završila na veoma miran način. Mnoge je začudio nedostatak dramatičnih dešavanja, koja su uvek propratna pojava kada su slavne ličnosti u pitanju. Ali, ne i kada je Slavica Ćukteraš u pitanju. Za Story je otkrila zbog čega je došlo do razvoda i kako su se stvari odvijale.

Lepa pevačica je bila potpuno sigurna u svoju odluku i razvod nije doživela kao poraz. Naime, s obzirom da su oboje karijeristi, nisu želeli da se odriču karijera. Otvoreno su popričali i došli do zaključka da oboje ne žele da zanemare posao zbog drugih stvari. Kako Slavica kaže, ne treba ostajati u braku po svaku cenu, i bolje biti srećno razveden.

Bivši supružnici su vrlo brzo rešili i pitanje starateljstva. Ćerkica Viktorija je pripala majci i oko toga nije bilo nikakve rasprave. Nije bilo potrebe ni da se odlazi u sud i sve je rešeno preko advokata. Ovakvim ponašanjem Slavica je dala primer svima kako jedan odnos treba da izgleda. Čak i kada ljubavi dođe kraj, treba da ostane poštovanje.

Ovako su bivši supružnici okončali svoj brak i dali svetao primer svojoj ćerkici. Ona nije morala da prolazi kroz teške trenutke poput mnoge dece slavnih roditelja. Vladimir Avramov i Slavica Ćukteraš znaju šta je najvrednije u životu, a to je upravo njihova mezimica.

Slavica Ćukteraš se razvela, ali živi život punim plućima

Dobro je poznato da "ono što nas ne ubije, to nas ojača". Čak i kada se jedno životno poglavlje završi, novo počinje. Slavica Ćukteraš je živi primer za to i lepša je nego ikad. I pored teške borbe sa velikim psihičkim problemom, o kome je otvoreno govorila, ona ne odustaje. Nije nimalo lako biti borac, ali ona ima za šta da se bori.

https://www.instagram.com/p/B8rgSvSg2EA/

Deca su uvek najveća motivacija a poznato je koliko je ona brižan i posvećen roditelj. To je glavni prioritet u njenom životu. Kako sama kaže, kada neko postane mama, ne može da ide iz veze u vezu. To ne isključuje mogućnost da ponovo pruži šansu nekom, ali postoje bitni kriterijumi koji se moraju ispuniti. Glavno je da bude dobar prema njenoj ćerki i tome Slavica pridaje najveći značaj. Ipak, pre nego što do toga dođe, zaista je potrebno da to bude neko poseban.

Teško je poverovati ovoj lepoj pevačici kada kaže da nema udvarače. Po njenim rečima, slabo izlazi a i kada bi se neko pojavio, ne bi bila spremna. Zaista bi neko morao da ostavi toliko jak utisak da se ona odvaži na taj korak.

Nova dostignuća atraktivne pevačice

Slavica Ćukteraš se vratila na scenu nakon dugogodišnje pauze. Njeni fanovi su to jedva dočekali, jer je ona za njih i dalje "najbolja zvezda Granda". Ipak, ona ne želi da živi od "stare slave" i svakog dana naporno radi na svojoj karijeri.

Njen novi spot za pesmu "Koban ili savršen" je doneo pravo osveženje na muzičku scenu. U njemu možemo videti ovu lepu pevačicu u potpuno prirodnom izdanju, kako radi svakodnevne stvari sa porodicom i prijateljima. Ovim spotom, Slavica nam je pokazala da je jednostavnost zapravo savršenstvo. I sve što nam je potrebno u životu. Želimo joj puno uspeha u budućnosti i iščekujemo njene nove hitove.

Komentari (0)

Loading