Blog

Svi detalji Veljkove svadbe

Svi detalji Veljkove svadbe

Svi detalji Veljkove svadbe bili su dostupni javnosti i pre nego što se ona odigrala. O svadbi decenije pričalo se mesecima unapred. Znalo se gde će proslava biti upriličena, koliko je gostiju pozvano i gde će mladenci živeti posle venčanja.

Međutim neke stvari su iznenadile i najvatrenije obožavaoce Cece i njene porodice. Niko nije mogao ni da pretpostavi da će se Bogdana venčati u svekrvinoj venčanici, kao ni da će Veljko mačem seći mladenačku tortu.

Bogdana Ražnatović i Kim Kardašijan – Sličnosti srpskog i svetskog džet-seta 

Iznenađujuće je bilo i to što je Bogdana u Cecinoj venčanici u mnogome podsećala na svetski poznatu starletu Kim Kardašijan. Bogdana je imala sličnu frizuru i ukras za kosu kao Kim na svom drugom venčanju sa čuvenim američkim reperom Kanjeom Vestom. Veo koji je Veljkova mlada nosila veoma je podsećao na onaj koji je Kim imala na svom prvom venčanju sa poznatim košarkašem Krisom Hamfrisom.

https://www.instagram.com/p/B5YueoQHYfQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Sličnost porodica Ražnatović i Kardašijan ogleda se, takođe, i u tome što su obe porodice veoma popularne i što je interesovanje za njihove članove, naročito za njihove svadbe, izuzetno veliko.

Svi detalji Veljkove svadbe – Zajednički život u porodičnoj vili

Mladenci su izjavili kako će u prvom periodu posle svadbe živeti u porodičnoj vili na Dedinju. Ceca je oduševljena što će cela porodica biti na okupu.

Pošto mladi bračni par Ražnatović planira puno dece, u planu je kupovina velikog stana u Beogradu, na nekoj atraktivnoj lokaciji.

Sin prvenac kao kruna ljubavi

Samo dva dana nakon svadbe, Veljko i Bogdana su saznali da očekuju dečaka. Veljko je bio van sebe od sreće i izjavio je da mu je najveća želja da svom prvencu da ime po svom pokojnom ocu, Željku Ražnatoviću Arkanu. Za njega to veoma emotivan doživljaj jer će na taj način oživeti uspomenu na svoga oca.

https://www.instagram.com/p/B5ck_VGnMW2/?utm_source=ig_web_copy_link

S obzirom na Bogdaninu trudnoću i iscrpne pripreme za svadbu, par je odlučio da sačeka sa putovanjem na medeni mesec. Mlada bi navodno želela da poseti egzotični Dubai. Ostaje da se vidi hoće li joj se želja uskoro ispuniti ili će se još malo odmarati u novom porodičnom domu.

Svi detalji Veljkove svadbe – Iznenađenjima nikad kraja!

Fanovi su bili u šoku kada su saznali koliko su pevači zaradili na svadbi Cecinog sina. Glavna pevačka zvezda večeri, Radiša Trajković Đani, oduševljavao je zvanice svojim pevačkim talentom. Za dobru atmosferu je bio "okićen" sa preko 10.000 evra.

Cecine i Đanijeve kolege su bile vesele, pa su i same zapevale na svadbi. Poznati sa srpske estrade međusobno su se "kitili" novčanicama od 100, 200 i 500 evra i tako zaradile preko 30.000 evra! Saša Matić, Ana Nikolić, Aleksandra Mladenović i Sanja Đorđević samo su neke od zvezda koje su, svojim pevanjem, veselje dovele do usijanja.

https://www.instagram.com/p/B7grmbMhy07/?utm_source=ig_web_copy_link

U medijima se spekulisalo zašto na svadbi nisu bili Lepa Brena i Saša Popović. O razlozima zašto ih Ceca nije pozvala, može se samo nagađati. Ipak, to ostale goste nije sprečilo da maksimalno uživaju i vesele se. Dobra muzika i pesma, odlično raspoloženje gostiju i mladenaca, izobilje najfinije hrane i luksuznih pića – ova svadba, koja je koštala preko 120.000 evra, s razlogom se naziva svadbom decenije!

Kad majčine emocije progovore

Kao šlag na torti, došao je Cecin emotivni govor na kraju večeri. U njemu je novopečena svekrva iskazala radost zbog ženidbe sina. Ona se toplo zahvalila i  kolegama što su uveličali njenu sreću:

„Želela bih svima koji su ostali do kraja da se zahvalim. I vama, momci, bih želela da se zahvalim. Svi ste vi moje kolege. Bilo mi je večeras prelepo veče. Svi ste vi zaslužni što sam večeras bila najsrećnija žena. Ljubim vas. Nadam se da vam je bilo prijatno, ovde gde sam ja domaćin i da ćemo se družiti ponovo.“

https://www.instagram.com/p/B5f3-6yluxV/?utm_source=ig_web_copy_link

Kako će buduća baka reagovati kada prvi put ugleda svoga unuka, čitajte na stranicama našeg časopisa. Uvek budite u toku sa najnovijim vestima uz Story.

Komentari (0)

Loading