Blog

Zorana Jovanović (Zorannah) - Biografija blogerke

Zorana Jovanović (Zorannah) - Biografija blogerke

Zorana Jovanović biografija nešto je što je od njenog pojavljivanja na javnoj sceni intrigiralo ljude. Ko je ona? Čime se, zapravo, bavi? Da li je izmislila zanimanje? Mnogi su je optuživali da se bavi nepostojećim poslom, kao i da zavarava javnost. Drugi, pak, brane Zoranu, staju na njenu stranu i podržavaju je u svemu.

Zorana Jovanović je mlada devojka koja je među prvima počela da se bavi poslom za koji mnogi nisu znali. Činilo se da živi lagodnim životom, što je u javnosti izazvalo bes. Iako je imala čitav niz uspona i padova, ona se i dalje bavi ovim poslom. Takođe je jedna od najpoznatijih blogerki u Srbiji i regionu.

Zorana Jovanović biografija - Ko je ona?

Zorana je rođena 10. maja 1990. godine u Beogradu. Završila je privatnu srednju školu "Miloš Crnjanski", a nakon toga "Accademie Del Luso", italijansku školu za modu i dizajn gde se školovala za stilistu. Ipak, odlučila je da to nije za nju, kao i da nikada neće moći da bude stilista. Nastavila je da se bavi modom na drugačiji način i postala je modna blogerka.

Zorana je veče pred odlazak u Milano na "Fashion week" napravila blog "Zorannah’s fashion corner" kako bi na njemu objavljivala sve svoje odevne kombinacije. Publika je gotovo odmah bila impresionirana njom i njenim idejama, pa je i broj čitalaca počeo da raste.

Godine 2012. napravila je Youtube kanal gde je počela da objavljuje video snimke, kako modne, tako i one koji su omogućavali publici da je bolje upozna. U kompletnom procesu joj je mama Vesna mnogo pomagala i prižala joj podršku. Neretko ju je fotografisala i davala joj ideje za outfit-e.

https://www.instagram.com/p/B-KBMqEgsSG/

Zorana je više puta istakla da uživa u svom poslu, kao i da nikada ne bi reklamirala proizvod koji i ona sama ne koristi. Promoviše samo ono u čiji kvalitet se i sama uverila.

Zorannah je veoma mlada počela da se bavi ovim poslom, pa je samim tim i sazrevala uz sadržaj koji je plasirala. Vremenom je počela manje da se bavi modom i zašla je više u beauty svet. Često i objavljuje video snimke kroz koje komunicira sa publikom i daje savete.

https://www.instagram.com/p/B91kWunAGdR/

Takođe, imala je i Internet prodavnicu, kao i štand u tržnom centru, a u njima je prodavala garderobu koju je sama dizajnirala.

Zorana Jovanović biografija - Život van blogovanja

Svoju karijeru je odlučila da upotpuni, kao i da pruži više, da da svoj maksimum, što je i uradila. Najpre je objavila priručnik "Life & Style" u kojem daje savete za dobro raspoloženje, ali i brojne druge. Potom, objavila je dnevnik "Life Journal Zorannah" koji je namenjen onima koji žele da beleže svoje planove. To je vrsta modernog dnevnika koji se sastoji iz tri dela (za beleženje planova, misli i navika).

https://www.instagram.com/p/B9RQ_cQAUfM/

Godine 2016. napisala je svoj prvi ljubavni roman "Vanilla Sky" i prezentovala ga na beogradskom Sajmu knjiga. Publika je bila oduševljena, a na njen potpis se, zbog gužve, čekalo i po nekoliko sati. Tri godine kasnije, napisala je i drugi ljubavni roman "Golden Sky". Oba romana prate život devojke Lane.

Takođe, blogerka je lansirala i dva parfema "Zorannah" i "Zorannah Gold" koji su, kao i knjige, izazvali pravi haos na tržištu i mnoštvo komentara.

https://www.instagram.com/p/B8jAygBAnJH/

Od samog početka karijere, Zoranu prate skandali, pa su je mediji često povezivali sa brojnim sportistima i drugim javnim ličnostima. Njen život je oduvek bio zanimljiv javnosti, naročito kada je otkrila da će uvek pratiti svog izabranika i ići tamo gde je on vodi.

Stil Zorane Jovanović

Stil blogerke Zorannah se mnogo menjao vremenom. Ona ističe da se najprijatnije oseća u oversize trenerkama i topovima. Ipak, često se može videti u haljinama, suknjama, a odevne kombinacije idealno stilizuje.

https://www.instagram.com/p/B7yYBz1A-Vi/

Njeni pratioci su bili oduševljeni kada je promenila boju kose. Oduvek je bila prepoznatljiva kao plavuša, ali i kada je prešla u brinete, nije razočarala obožavatelje. Na Instagramu ima skoro 900 hiljada pratilaca, a na Youtube kanalu više od 250 hiljada.

Nesumnjivo je da je Zorannah začetnica novog trenda u Srbiji. Zahvaljujući njenoj viziji o Internet marketingu, danas društvene mreže u Srbiji izgledaju mnogo drugačije. Većina je saglasna u tome da je Zorannah "probila led" blogovanju u Srbiji. .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

 

Čitajte Story! Donosimo vam priče o poznatima iz potpuno drugačijeg ugla.

Komentari (0)

Loading