Blog

Vesna i Đole Đogani – Strast i posle 20 godina

Vesna i Đole Đogani – Strast i posle 20 godina

Vesna i Đole Đogani nalaze se u jednom od najintrigantnijih, ali ujedno i najstabilnijih brakova na domaćoj javnoj sceni. Vest o njihovoj vezi u javnosti je odjeknula kao grom iz vedra neba.

Iako se šuškalo da je Đole vezu sa Vesnom započeo još dok je bio u braku sa Slađom Delibašić, on je te navode opovrgao. Ipak, poznato je da je Slađa tvrdila da ju je Đole varao sa Vesnom dok su bili u braku. Osećaj izneverenosti i jed ona je javno iznosila. U jednoj emisiji, u kojoj su zajedno gostovali dok je sve bilo još sveže, Slađa je bila vrlo emotivna kad je pričala o toj situaciji. Oči su joj zasuzile i glas joj je drhtao. Osećala se naivno i izigrano jer je Vesna bila član njihove plesne grupe.

S obzirom na veliku razliku u godinama, Slađa i Đole su Vesnu prihvatili kao ćerku. Kada je saznala za Đoletovu vezu sa njom, Slađa se, kako je rekla, osetila kao da joj je neko zario nož u leđa. Bilo je očigledno da ona još voli Đoleta i da veoma teško proživljava raspad braka.

Đole sa Slađom ima dve odrasle ćerke – Silviju i Marinelu. Starija ćerka im je pre nekoliko godina podarila unuku.

Vesna i Đole Đogani – Kako je sve počelo?

O početku veze sa Vesnom, Đole priča drugačije od Slađe. On kaže da je bio pošten i da je veza sa Vesnom započela tek osam meseci nakon razvoda sa Slađom. To se desilo sasvim slučajno, kako priča Đole, posle jednog zajedničkog nastupa. Budući da u hotelu u kojem su odseli nije više bilo slobodnih soba, Đole je Vesni ponudio da dele onu u kojoj je on bio.

https://www.instagram.com/p/B067NwsiH_S/?utm_source=ig_web_copy_link

Tako je sve počelo. Iz profesionalnog odnosa vođe grupe i plesačice, razvila se druga vrsta osećanja. Njihova ljubav je rezultrirala skladnim brakom, koji traje već dve decenije i u kojem su rodili dvoje deceAdriana i Lauru.

Vesna i Đole Đogani – Ljubav ne zna za godine

Ljubav ovog para zaintrigirala je javnost prevashodno zbog velike razlike u godinama (skoro dvadeset) koja postoji između Đoleta i Vesne. S obzirom na to da je Vesna vanbračno dete i da nije rasla uz oca, ne čudi što je uz Đoleta uspela da pronađe svu pažnju i toplinu koju nije imala primarnoj porodici.

Vesna je neko vreme bila i u domu za nezbrinutu decu, gde ju je majka Sretena morala da ostavi zbog velike nemaštine i nemogućnosti da je izdržava. Vesna je posle toga bila usvojena. Iako je živela u usvojiteljskoj porodici, redovno je održavala odnos sa majkom.

Sa Đoletom je, kako sama ističe, pronašla sve ono što joj je trebalo. Sklad njihovog braka proizilazi iz poštovanja i ljubavi koju gaje jedno prema drugom. Oni se dopunjuju, međusobno podržavaju i izvlače ono najbolje jedno iz drugog. On je moj mir, moja sigurnost i najbolji deo mene, priča Vesna o svom suprugu.

https://www.instagram.com/p/Br3ddISCxPM/?utm_source=ig_web_copy_link

Mesta za sumnje i ljubomoru nema u njihovom braku. Vesna je sigurna u muževljevu ljubav. Svesna je da mnoge žene gledaju Đoleta i uživaju u njegovom mišićavom i izvajanom telu. Ipak, zanosna lepotica zna da ima svoje mesto u Đoletovom srcu. Kada volite svoju ženu, ona će biti najlepša i za vas i za druge, mudro zaključuje Đole.

Kako da ljubav potraje?

Đole Đogani se trudi da svoju ženu neprestano očarava. Naime, on Vesnu i posle 20 godina braka zavodi kao na početku veze, udvara joj se poklonima i putovanjima.

Kod kuće, sa decom, oni su dobri roditelji i prijatelji. Ali, kada negde otputuju sami, oni postaju dvoje strastvenih ljubavnika, koji uživaju jedno u drugom kao na početku veze. Vesna mi pruža sve što žena pruža muškarcu. Ja sam drugi Đole kada sam sa njom, iskren je muzičar.

https://www.instagram.com/p/Bj1eUB4ju_n/?utm_source=ig_web_copy_link

Koliko Đole polaže na očuvanje dobrog izgleda i forme, duhovito primećuje Vesna kada kaže da Đole pred ogledalom provede više vremena nego ona. Tuširanje u trajanju od pola sata, mazanje nekoliko različitih krema, mirisanja... To je samo deo Đoletovog rituala nege tela. 

Da ovaj muzičar ima nameru da zadrži mladalački izgled, pokazuju njegovi mišići. Redovni treninzi u teretani, kozmetički preparati, Vesnina ljubav i zadovoljstvo porodičnim životom, manifestuju se u Đoletovom savršenom izgledu. 

Vesna i Đole Đogani – Manekensko telo kao iz časopisa!

Na Instagram fotografiji koja je uzburkala javnost, gde Đole i Vesna Đogani poziraju obnaženi, vidi se izvajano, zategnuto telo ovog zavodnika. Žene su poludele za atraktivnom Đoletovom pojavom, a njihovu maštu je dodatno raspalilo to što je na fotografiji on, po svemu sudeći, potpuno nag.

https://www.instagram.com/p/B6Jm5wcJEnE/?utm_source=ig_web_copy_link

Ni muški deo publike nije ostao uskraćen za uživanje u vrelom prizoru. Vesna, koja je fotografisala svoga muža, nazire se u ogledalu. Ona je gola do pojasa, samo sa peškirom oko kukova. Obnažene bujne grudi je vešto prekrila rukama, tako da fanovi mogu samo da slute njihovu lepotu.

Da strast može da buja i posle dvadeset godina braka, svedoče Đole i Vesna Đogani. Ljubav, poštovanje i razumevanje dobar su recept za bračnu sreću, a njih dvoje su uzor kako jedan skladan brak treba da izgleda.

Komentari (0)

Loading