Blog

Mirka i Vujadin – Evo zašto su TOLIKO intrigantni!

Mirka i Vujadin – Evo zašto su TOLIKO intrigantni!

Mirka i Vujadin su poznati par koji neprestano intrigira javnost svojim životom. Glumica i voditeljka Mirka Vasiljević (28) i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada kiparskog Apoela, Vujadin Savić (29), zajedno su više od devet godina. Poznaju se od detinjstva, vole se i imaju troje dece Andreja, Andrijanu i Mihajla.

Međutim, naglašavaju da još nemaju nameru da se venčaju. Iako su dosta mladi, odlučili su se za veliku porodicu i, kako Vujadin kaže, tek su počeli.

Profesionalni angažman i svadba – Idu li zajedno?

Razlog zbog kog još ne žele da organizuju venčanje, jeste nedostatak vremena. Zbog puno obaveza koje imaju, Mirka i Vujadin, odbijaju da dragoceno vreme troše na svadbene pripreme. Svaki slobodan trenutak njih dvoje žele da posvete svojoj deci i jedno drugom.

Mirka ima puno razumevanja za Vujadinove obaveze i ističe da on, kao profesionalni sportista ima jako malo vremena. Zato je, po njenom mišljenju, suludo da im, posle troje dece, prioritet bude da se venčaju.

https://www.instagram.com/p/B06EQzahJnD/?utm_source=ig_web_copy_link

Ipak, kao glavnu prepreku zbog koje se venčanje ne organizuje, Mirka navodi – sebe. Što se tiče udaje, da se Vujadin pita, to bi bilo odmah i sad. Ja malo to kočim. Jer, ja sam žensko koje voli da sve bude precizno, sve tačno. Tako da sam ja ta: čekaj da vidimo prostor, treba da putujemo, da krstimo najmlađeg sina…“, iskrena je glumica.

Mirka i Vujadin – Ljubav ne zna za prepreke

Jedan od razloga zbog kog je ovaj par tako dugo zajedno, jeste odnos poverenja koji neguju. Poynaju se od detinjstva, veruju jedno drugom i ne proveravaju mobilne telefone onog drugog. Tu „uvek ima nešto da se nađe“, kaže Mirka, ali se trudi da sebe poštedi nepotrebnog stresa. Mirka se našalila na tu temu i dodala da će novinari pre nje saznati ako se pojavi neka afera.

https://www.instagram.com/p/BxDSxqohzhi/?utm_source=ig_web_copy_link

Mimo gustog rasporeda koji ima kao glumica i voditeljka, Mirka uspeva da koliko-toliko prati Vujadina na njegovim putovanjima po inostranstvu. Vujadin je trenutno angažovan na Kipru, gde igra za fudbalski klub Apoel. U javnost je procurela vest da se Mirka sa decom preselila na Kipar. Međutim, ona kaže da to nije u potpunosti tačno: Otkad znamo za sebe, mi smo na relaciji neko inostranstvo gde Vujadin igra – Srbija. Ne mogu da kažem da sam se preselila. Jer, čim sam ja svako malo u Beogradu, to nije da se preseliš. Kad sve stvari što imaš uzmeš i preseliš u neki drugi grad, tad si se preselio“.

Kako njihovo troje dece podnose stalna putovanja i boravke u inostranstvu, Mirka kaže da su se deca navikla na takav način života. O radosti zbog zajedničkih putovanja, mlada mama priča da se deca raduju kada su svi na okupu, ma gde bili – u inostranstvu ili u Beogradu.

Mirka i Vujadin – U dobru i u zlu

Iako se nisu formalno zavetovali jedno drugom, Mirka i Vujadin se u svim životnim situacijama rukovode motom „zajedno i u dobru i u zlu“. Njihova ljubav je duboka i to je jedino što je važno.

https://www.instagram.com/p/BybKW5TA4wt/?utm_source=ig_web_copy_link

Pre nekoliko meseci, Vujadin je doživeo sportsku povredu prepona. Kako bol nije prestajao, predloženo mu je da se operiše u Nemačkoj. Mirka je tada izjavila da je Vujadin operisan i kako je brzo ustao iz bolničke postelje s obzirom na to da operacija nije bila teška. 

Da se nikada ne može biti dovoljno oprezan, pokazuje i saobraćajni udes koji je ova glumica nedavno doživela. Ona nije uspela da na vreme ukoči i udarila je automobilom u kamion koji se ispred nje iznenada zaustavio. Ipak, nije se zabrinula zbog oštećenja automobila, već se obradovala što je prošla neozleđena: Naravno da nije prijatan nijedan udes, čak ni sa minimalnom štetom. Najvažnije je da sam dobro, da niko nije povređen i da niko nije u problemu.

Na kakve će još životne izazove mladi par nailaziti i hoće li im se ostvariti želja za četvrtim detetom, čitajte u magazinu Story.

Komentari (0)

Loading