Blog

Modni promašaj ili pogodak poznatih dama?

Modni promašaj ili pogodak poznatih dama?

Modni promašaj ili pogodak poznatih dama? Pretpraznična euforija je počela. U našoj prestonici su se proteklih dana mogle videti mnoge neobične kreacije. Svetla reflektora bila su uperena u poznate dame. Nosio se animal print, duboki dekoltei, a neke lepotice su u prvi plan istakle duge noge. Ko je preterao, a ko imao meru, procenite sami.

 

Modni promašaj ili pogodak - Luna Đogani

Rijaliti zvezda Luna Đogani prvi put je nastupila u Beogradu i prisutne iznenadila neobičnim stajlingom. Animal print, naočare za sunce i kabanica su neobičan modni spoj, ali Luna je na društvenim mrežama dobila podršku obožavalaca. Reklo bi se da čudna kombinacija Lunu nije ograničavala u energičnom scenskom nastupu. Šta vi kažete?

Ponovo zgodna - Ana Nikolić

Jedna od gošći venčanja Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić bila je i Ana Nikolić. Tom prilikom zablistala je u zelenoj haljini animal printa koja je istakla njene atribute. Ovoga puta, Ana je akcenat stavila na isticanje očiju, dok su usne bile u drugom planu. Prisutni su imali samo reči hvale za Aninu liniju koja je pevačici u proteklom periodu zadavala glavobolju. Primetna je i bolja zategnutost Aninih nogu što je rezultat mukotrpnih treninga. Nakon razvoda od repera Raste, Ana je vidno raspoloženija i samopouzdanje joj se vratilo. Okončanje braka smatra jednom od najboljih odluka u životu.

Marijana Mateus - lepotica koja zrači

Marijana Mateus, modna dizajnerka i žena od stila, zablistala je u zelenoj haljini asimetričnog kroja nakon proslave održane u jednom beogradskom restoranu. Lepo lice istakla je krupnim crnim minđušama i diskretnom šminkom u prirodnim tonovima. Marijana zna kako da naglasi svoju besprekornu liniju i zategnuto telo za kojim su uzdisali mnogi muškarci. Crnim kaišem i visokim štiklama u prvi plan je stavila svoj glavni adut, lepo oblikovane noge. Šuška se da je kreatorka ponovo zaljubljena, pa možda i zbog toga blista.

 

Modni promašaj ili pogodak poznatih dama - Katarina Grujić 

Fanovi Katarine Grujić iznenadili su se novom frizurom popularne pevačice. U pitanju je bila trendi paž frizura i mnogi su se začudili jer je Katarinin zaštitni znak upravo duga, negovana kosa. Misterija je ubrzo razrešena - Katarina svoju kosu nije skratila, već se radilo o snimanju spota za novu pesmu. Atraktivna crnka na žurki jednog poznatog lista svoje bujno poprsje istakla je providnom crnom bluzom, a vitku figuru crnim minićem. Mladu zvezdu mnogi porede sa jednom od najlepših žena sveta, Monikom Beluči. Verujemo da Kaći ovi komentari prijaju jer je Monika simbol prefinjenosti i elegancije.

 

Modni promašaj ili pogodak poznatih dama - Ana Kokić 

Ana Kokić je neko ko voli da ekspirementiše sa različitim stilovima. Šarena haljina neobičnog printa nešto je što do sada nismo gledali na domaćoj sceni, a priznajemo da ju je pevačica iznela na pravi način. Crvene satenske čizme začinile su njeno izdanje notom seksipila. Ana je, nakon zvaničnog razvoda od Nikole Rađena polovinom godine, ponovo slobodna i vraća se muzici. Nju ovih dana gledamo u muzičko-scenskim nastupima jednog aktuelnog šou-programa. 

 

Modni promašaj ili pogodak poznatih dama - Nataša Bekvalac 

Čizme otvorenih prstiju, polurolka pufnastih rukava i zelena šljokičasta suknja. Da li je Nataša Bekvalac napravila stilski iskorak u dobrom smeru? Zagonetni osmeh i harizma kojom je pevačica zračila podstakli su nagađanje da se u njenom ljubavnom životu pojavio neko novi. Nakon zvaničnog razvoda od Luke Lazukića koji ju je fizički zlostavljao, lepa Nata i dalje veruje u ljubav. Zgodna plavuša proglašena je gej ikonom za 2019. godinu.

 

Sanja Marinković - zvezda koja traje

Jedna od naših najpopularnijih novinarki, Sanja Marinković, voli proverene modne kombinacije. Bluza na jedno rame i uske pantalone uvek su dobar izbor, pogotovo kada ste zgodne kao Sanja. Ona je nedavno za domaću štampu govorila o mogućnosti da svoju karijeru paralelno gradi i u svetu digitalnih medija.

 

Mira Škorić - rokerski stajling

Mira Škorić zaista ima razlog za slavlje. Nedavno je održala uspešan koncert povodom velikog jubileja, 30 godina karijere. Pevačica je zbog raka štitne žlezde morala da se podvrgne operativnom zahvatu. Loš period sada je iza nje i može se posvetiti novim nastupima. Mira je pokidala svojim novim izdanjem - prepoznatljivom pletenicom i crnom kožnom jaknom.

 

Čitajte Story! Uz naše savete i trikove, izgledajte poput selebritija.

 

 

Komentari (0)

Loading