Blog

Bogatstvo Jelene Janković - Ovo nisu kuće, nego dvorci!

Bogatstvo Jelene Janković - Ovo nisu kuće, nego dvorci!

Jedna od najaktuelnijih tema u poslednjih vreme je bogatstvo Jelene Janković. Naime, poznato je da teniserka već duže vreme prodaje svoju luksuznu vilu u Kaliforniji. Međutim, najnovije vesti tiču se njenog velikog stana u Beogradu, koji je, po svemu sudeći, podjednako luksuzno opremljen.

Zgodna sportiskinja ne krije da voli da živi u luksuzu, a Story vam otkriva sve što ste želeli da znate o ovoj temi.

Veliko bogatstvo Jelene Janković - Luksuzna vila u Americi oduzima dah!

Nije tajna da naši sportisti veoma lepo zarađuju, a ni tenis nije izuzetak. Jedna od najuspešnijih na tom polju je upravo Jelena Janković, koju svi pamte po neverovatnim uspesima. Zato nije ni čudo što mnoge interesuje koliko je zapravo bogatstvo Jelene Janković.

;feature=emb_title

Naime, iako se u poslednjih par godina Jelena ne takmiči, nije tajna da je uspela da unovči svoj talenat i da priušti sebi kvalitetan život. Prema zvaničnim podacima, ona poseduje imovinu u vrednosti od čak 15 miliona dolara! I dok se još uvek spekuliše o tome da li se još uvek bavi tenisom, nije tajna da raspolaže brojnim nekretninama.

Jedna od njih je upravo luksuzna vila u San Dijegu. Poseduje ogroman broj soba, kupatila, salona ali i brojnih drugih prostorija. Kada je reč o enterijeru, spomenimo samo luster od Svarovski kristala, kamene zidove, vinski podrum, saunu... Nema sumnje da njena opremljenost zaista oduzima dah i izaziva zavist nekih ljudi. Ipak, složićemo se da je ovo nešto što je uspešna sportistkinja zaslužila zahvaljujući svom napornom radu i zalaganju. Mnoge ljude je iznenadila vest da Jelena Janković prodaje svoj luksuzan dom, koji je, po njenim rečima, preveliki za njene potrebe.

https://twitter.com/vrcsports/status/443031950391914498

Veliko bogatstvo Jelene Janković - Elitni  stan u naselju Beograd na vodi!

Mlada teniserka je nedavno kupila elitni stan u poznatom naselju Beograd na vodi, a mnoge zanima kako sada izgleda njen život.

Kako mediji prenose, stan je na idealnoj lokaciji, i dovoljno je veliki u slučaju da Jelena odluči da uplovi u "bračne vode". Poznajući dobar ukus ove uspešne teniserke, ne sumnjamo da je podjednako luksuzan kao i njena vila. Ipak, još uvek se ne zna kako zapravo izgleda njena nova baza, ali je sigurno da ima neverovatan pogled, budući da se sama Jelena pohvalila na društvenim mrežama.

I dok ona bezbrižno uživa u kapućinu na terasi sa prelepim pogledom, znatiželjne fanove zanima u kom pravcu se kreće njen život i karijera. Nameće se pitanje zajedničkog života sa dečkom, mogućeg braka i ostanka u Beogradu. Mnoge zanima koji je pravi razlog njenog povratka i da li ćemo je u budućnosti češće viđati na našim prostorima. Kako je i sama jednom izjavila, iako putuje po celom svetu, najlepše se oseća u svom gradu. Beograd je uvek bio mesto gde je punila baterije za izazove koji su pred njom.

Da li će Jelena Janović uskoro "uploviti u bračne vode"?

Mediji su stupili u kontakt sa njenom majkom Snežanom kako bi otkrili koji su planovi poznate teniserke. Zanima ih i da li se možda sprema za udaju. Po njenim rečima, njena ćerka je veoma ispunjena i zadovoljna, i koristi svaki slobodan trenutak da maksimalno uživa u životu. Tako da uopšte ne bi bilo iznenađujuće da konačno kaže "sudbonosno DA" svom izabraniku.

Kakav je Jelenin stav po ovom pitanju? Poznato je da u toku prošle godine prekinula turbulentnu vezu sa vaterpolistom Mlađanom Jankovićem. Iako su mnogi prognozirali srećan kraj zaokružen veridbom, umesto toga je došlo do raskida. Po svemu sudeći, i bolje tako, jer je mlada teniserka sada u veoma srećnoj i ispunjenoj vezi. Kako sama kaže, veoma je važno da svaka devojka zasnuje porodicu i ima decu, i nije tajna da se veoma raduje budućnosti u kojoj se ostvarila kao majka.

Komentari (0)

Loading