Blog

Porodila se Dragana Džajić! Mali Vid uneo je novu toplinu u život svojih roditelja

Porodila se Dragana Džajić! Mali Vid uneo je novu toplinu u život svojih roditelja

Dete Dragane Džajić, mali Vid, ulepšao je godinu na izmaku svim članovima svoje porodice. U domu Džajića divne vesti nižu se jedna za drugom.

Lepa Dragana, ćerka naše fudbalske legende, Dragana Džajića, na svet je nedavno donela zdravog dečakaOva vest je još lepša kada znamo da su pojedini lekari svojevremeno dovodili u pitanje mogućnost da ona postane majka. Na svu sreću, ispostavilo se da su ta predviđanja bila pogrešna.

Porođaj je dobro prošao i Dragana se odlično oseća. Rođenje naslednika je, u društvu prijatelja i uz tradicionalno cepanje košulje, proslavio srećni otac, Miloš

Dete Dragane Džajić posebno je obradovalo Anu Ivanović i Sanju Džajić, koje su mu tetke. S obzirom na to da obe dame već imaju iskustva u majčinstvu, ne sumnjamo da će korisnim savetima umnogome pomoći Dragani. Tri lepotice imaju sjajan odnos i još tokom trudnoće bile su podrška jedna drugoj. One dele iste životne principe, svoje porodice ne izlažu očima javnosti, a nisu sklone skandalima koji često prate javne ličnosti.

Dragana se nekada bavila manekenstvom, nakon čega je uplovila u dizajnerske vode i kreiranje donjeg veša. Master studije je završila u Monaku, gde je nastavila da živi i radi sve dok nije upoznala Miloša. On poseduje radnju za izradu košulja po meri, a javnosti je poznat i kao brat teniserke Ane Ivanović.

Dete Dragane Džajić i Miloša Ivanovića - Kruna ljubavi

Dragana i Miloš svoju porodičnu intimu čuvaju za sebe. Oni su savršeno skladan mladi par okrenut pravim životnim vrednostima. Spojili su se preko zajedničkih prijatelja, a vrlo brzo između njih se rodila ljubav. U početku su je vešto krili, a onda su osvanule fotke koje su nagoveštavale da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Nakon zajedničkog letovanja tokom koga su bili veoma bliski i raspoloženi, bilo je jasno da je romansa u punom jeku. Poljupci i zagrljaji potvrdili su ono što su svi nagađali.

Veridba je održana prošle godine, na jesen, a prisustvovali su joj samo najbliži prijatelji. Tim povodom Dragana je od svog izabranika na poklon dobila predivni dijamantski prsten.

Ljubavna priča svoj vrhunac dostigla je venčanjem. Dragana i Miloš Ivanović venčali su se u maju ove godine pred velikim brojem zvanica iz najviših društvenih krugova. Otmenoj svadbi održanoj u jednom prestoničkom hotelu, prisustvovale su mnoge uticajne javne ličnosti iz sveta sporta, umetnosti i mode. Posebno emotivan trenutak dogodio se kada je čuveni Čola, inače veliki prijatelj porodice Džajić, u čast mladenaca otpevao svoj neprolazni hit "Ti si mi u krvi".

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Mladenci su sa zadovoljstvom istakli da je svečani događaj ispunio sva njihova očekivanja. Iako su na početku priželjkivali intimnije venčanje, sa manjim brojem zvanica, odlučili su da ispoštuju želju roditelja. Budući da obe porodice, Džajići i Ivanovići, imaju izuzetno veliki broj prijatelja, prevagnulo je gala slavlje sa oko 250 zvanica. Mlada je javno pohvalila odgovornost i trud svog supruga u vezi sa organizacijom slavlja, dok je on za nju rekao da je veoma kreativna i da poseduje nepogrešiv stil.

Prinove u porodici Džajić   

Podsećamo vas da se samo četiri dana pre Dragane, porodila njena rođena sestra Sanja. U dogovoru sa suprugom, Vladimirom Vranješem, za bebu je odabrala ime Ognjen. Sanja i Vladimir već imaju dvogodišnjeg mališana, Luku, koji jedva čeka da bude sa svojim mlađim bratom.

Branka i Dragan Džajić ne kriju zadovoljstvo što su dobili treće unuče. Branka je izjavila da će 2019. godinu pamtiti do kraja života po tome što su se u njihovoj porodici tada rodila čak dva dečaka, a u šali obećava da će ih razmaziti.

S obzirom na to da se među najužim članovima porodice Džajić sada nalaze čak tri mališana približnog uzrasta, za nekoliko godina očekujemo formiranje malog fudbalskog tima. Igračke cake, trikove i finte dečaci će moći da uče od svog dede, legendarnog fudbalskog veterana, čuvenog Džaje.

Čitajte Story - najbolji magazin o slavnima!

 

 

Komentari (0)

Loading